Sa alegem un city-break in malta sau un sejur la munte?

Sa alegem un city-break in malta sau un sejur la munte?


Odata cu venirea sarbatorilor de iarna, toti cunoscutii si apropiatii nostri se gandesc la variante de locatii pentru petrece sarbatorilor. Cea mai mare majoritate a oamenilor viseaza la zapada asternuta de pe partiile de sky – fie viseaza la pescuitul la copca sau la cine stie ce vacanta europeana din lantul muntos Alpi.

Si, cel putin pentru tarile scandinave, este sezonul ideal – in mod normal, in zonele respective este frig iar zapada este la ea acasa si destinatiile turistice parca prevestesc venirea Craciunului.

In articolul de fata, va vom oferi cateva idei de city break pentru toata perioada sezonului friguros.

Anotimpul de iarna este cu adevarat unul magic. Fie ca esti pasionat de sky si visezi la o vacanta pe partie natale sau iti doresti sa descoperi un oras nou sau un colt de natura minunat, Romania se mandreate cu o sumedenie de locuri minunate unde poti sa-ti petreci vacanta de iarna. Daca nu ti-ai facut planuri pentru acest sezon, iata 15 locuri din Romania perfecte pentru a-ti planifica vacanta de iarna.

Puteti gasi o multitudine de oferte de ski si sporturi de iarna la cele mai populare si atractive destinatii de schi atat din Romania cat si din circuite Europa 2018. Sporturile extreme sunt caracteristice perioadei friguroase, motiv pentru care acestea sunt dedicate atat sportivilor experti, cat si acelora incepatorilor. Toara lumea este binevenita la sky si snowboarding, veti putea gasi oferte atat pentru familii cat si pentru grupurile de prieteni.

Daca ceea ce cauti este o vacanta la sky autentica, atunci iti sugeram una din cele mai cautate destinatii de iarna, si anume, Austria.

Desigur, nu excludem oferte si pentru alte locatii interesante precum sunt: Italia, Franta, Elvetia sau tarile putin explorate inca, cum ar fi Bulgaria, Serbia sau Slovacia.

In contexul in care aveti un buget mic, va sugeram o  reorientare spre Bulgaria sau Slovenia.

Sunt foarte multe tari de renume precum Austria si Italia unde ati putea gasi oferte mai ieftine, in contextul in care veti face economii odata ajunsi acolo. Chiar si o vacanta in Elvetia este o varianta ce trebuie incercata, iar unele mici statiuni franceze ofera si ele un raport calitate-pret mai bun decat multe statiuni consacrate.

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord