Review trotineta electrica Evolio X GO

Review trotineta electrica Evolio X GOTrotineta Electrica Evolio X GO este perfecta pentru a va putea bucura de natura si pentru a va relaxa in acelasi timp. Autonomia acestei trotinete este de 10 km, ea avand un design ergonomic. Ghidonul este extrem de usor de manevrat si veti vedea ca nu veti avea probleme cu folosirea sa. Pe acest ghidon veti gasi un ecran ce va va oferi niste informatii extrem de utile. Veti putea vedea cu usurinta distanta parcursa, dar si nivelul bateriei. Aceasta trotineta electrica va ofera posibilitatea de a schimba vitezele, ea oferindu-va trei viteze din care veti putea alege. Viteza maxima a trotinetei este de 15-20 de km/h. Daca doriti sa o transportati, ea se pliaza extrem de usor si veti vedea ca nu veti avea probleme cu transportul ei. Deplierea ei se realizeaza in doar doua si o veti putea folosi ori de cate ori doriti.

Pretul acestei trotinete este foarte accesibil nu veti avea probleme cu manevrarea ei. Aceasta trotineta va fa oferi calitatea pe care vi-o doriti, ea fiind exact ce aveti nevoie pentru a petrece un timp placut in natura.  Veti constata ca aceasta trotineta poate fi o solutie perfecta pentru transportul urban. Ea reprezinta un mijloc de transport ideal prin intermediul caruia veti putea ajunge fara probleme la locul de munca si mult mai usor. Nu veti mai avea nevoie sa va bateti capul cu gasirea unui loc de parcare pentru ca aceasta trotineta isi va face treaba foarte bine si va va duce la destinatie fara probleme. Motorul cu care aceasta trotineta vine echipata este unul electric de 250 W.

Transportul ei se va face usor si fara probleme. Sistemul de franare este un alt aspect pe care ar trebui sa-l aveti in vedere. Aceasta trotineta va avea disponibila si o frana pe roata din spate pentru siguranta voastra. Uitilizarea ambelor frane va va asigura o franare in siguranta, viteza fiind rapid decelerata. LED-urile frontale vor oferi trotinetei un design unic, asigurand iluminarea puternica a drumului pe timp de noapte, astfel incat sa nu va confruntati cu situatii periculoase. Trotineta va fi disponibila in doua variante, astfel, veti avea o trotineta cu o baterie de 4,4 Ah si una cu o baterie mai puternica de 8,8 Ah. Cea cu o bateire mai puternica va oferi o autonomie sporita de 20 de km. Trotinetele au un raport pret calitete foarte bun, ele fiind perfecte pentru oras.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord