Review HTC U11

Review HTC U11Smartphone-ul HTC U11 este un telefon ce merita atentia voastra datorita faptului ca are un design placut, iar functiile sale sunt extrem de utile. El vine la pachet cu o camera potrivita, ce va va satisface toate nevoile. Acest smartphone atrage atentia multor pasionati de tehnologie avand foarte multe atuuri, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun. Spre deosebire de un iPhone 7 sau un Samsung Galaxy S8, acest telefon are numeroase functii foarte utile, pe care le veti aprecia foarte mult, iar pretul sau nu va fi unul foarte ridicat. Design-ul sau este unul atractiv si foarte simplu. Profilul telefonului este unul foarte subtire, de doar 7,9 mm, iar greutatea lui este de doar 169 g.

Acest smartphone are pe partea din fata un senzor care integreaza un buton pentru amprente. De asemenea, veti mai vedea ca acest smartphone are si doua butoane capacitive pentru intoarcerea in meniul anterior si pentru inchiderea aplicatiilor recente. In partea de sus a telefonului avem camera pentru selfie-uri de 16,5 mp, cei doi senzori si difuzorul pentru apeluri. Pe partea sa din spate se afla camera foto principala cu rezolutie de 12 mp, capabila sa realizeze clipuri in format 4k la 30 fps. Langa aceasta camera avem un blit foarte util atunci cand dorim sa realizam fotografii pe timp de noapte. In partea de sus al smartphone-ului gasim sloturi pentru cartela SIM si cardul micro SD.

Pe partea dreapta a telefonului avem butonul Power si butoanele pentru volum. In partea de jos a telefonului avem mufa de USB type C. Telefonul are 4GB de memorie RAM. Veti constata ca aplicatiile vor rula foarte bine pe acest telefon, iar fotografiile realizate de acest telefon sunt de o calitate foarte buna. Optand pentru un asemenea device, va veti putea bucura de un raport excelent calitate-pret.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord