Review Camera auto DVR – NAVITEL R1000

Review Camera auto DVR – NAVITEL R1000Camera auto DVR – NAVITEL R1000 filmeaza la o rezolutie FullHD. Design-ul camerei este unul foarte reusit. In pachet veti gasi camera, incarcatorul auto, un suport pentru parbriz, o carpa pentru curatarea camerei, manualul de utilizator si certificatul de garantie.

Camera vine echipata si cu un suport ce va fi atasat masinii voastre. Aceasta camera este una compacta si destul de usoara. Ecranul are o diagonala de 1,2 inch, iar rezolutia sa este de 240×240, lucru ce te duce cu gandul la rezolutia pe care o intalnim la un smartwatch. Pe partea de sus a camerei se gasesc butoanele pentru setari si pentru navigatia in meniu, iar pe partea dreapta se gaseste butonul power. Pe partea stanga a camerei veti gasi mufa USB, dar si slotul pentru cardul microSD.

Camera va putea fi montata foarte simplu pe suportul ei magnetic. Incarcatorul auto este si el inclus in pachet. In acest pachet veti mai putea gasi si cablul USB, precum si manualul de utilizator. In cutie se mai gaseste si certificatul de garantie al camerei. Datorita design-ului placut si modului simplu de utilizare, aceasta camera ar putea fi alegerea perfecta pentru voi si veti vedea ca o veti aprecia foarte mult.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord