Baterii portabile Romoss Skinny & Romoss Freemos 5

Baterii portabile Romoss Skinny & Romoss Freemos 5


Romoss Skinny si Romoss Freemos 5 sunt doua baterii portabile subtiri si incapatoare.
Bateria externa Romoss Skinny poate fi purtata cu usurinta intr-un buzunar alaturi de un telefon mobil. Pe partea de sus a bateriei este indicat nivelul de incarcare. In cutie veti mai gasi si un cablu MicroUSB cu mufa Lightning, dedicat smartphone-urilor Apple. Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca o astfel de baterie poate fi folosita pentru a incarca orice smartphone. In partea de sus a bateriei veti avea doua porturi: Lightning si MicroUSB. Design-ul este cel care face ca aceasta baterie sa iasa mult in evidenta.

Bateria Freemos 5 are la randul sau un design slim. Ofera posibilitatea de a incarca wireless dispozitivele compatibile. In cutie veti mai gasi si un manual de utilizare.
Un cablu microUSB este inclus in pachet. Nivelul de incarcare al acestei baterii este indicat de cele 4 LED-uri. In partea de sus veti gasi doua porturi USB si un port MicroUSB, iar pe partea dreapta se afla butonul power.

Cele doua baterii pot fi achizitionate de pe site-ul Romoss.com.ro.
Romoss Skinny are un pret foarte accesibil si un profil subtire. Romoss Freemos 5 este perfect pentru smartphone-urile cu incarcare wireless, fiind la randul ei destul de subtire. Aceasta baterie masoara 11,3 mm in grosime si cantareste doar 851 g, fiind o alegere perfecta pentru persoanele care doresc sa-si incarce telefonul wireless.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord