Recomandare pentru gameri: mouse-ul Trust Sikanda

Recomandare pentru gameri: mouse-ul Trust Sikanda


Orice gamer profesionist are nevoie de cele mai bune dispozitive hardware si software pentru ca experientele de gaming sa fie cat mai intense. Pe cat de importanta este configuratia unei unitati sau a unui laptop, pe atat de importante sunt si dispozitivele periferice: castile, tastatura si mouse-ul. Un gamer experimentat stie ca fara un mouse bun nu poti face mai nimic, in marea majoritate a jocurilor video, online si offline.

Recomandarea mea pentru cei care doresc un dispozitiv de calitate, la un pret foarte accesibil, este mouse-ul GXT 164 Sikanda de la Trust, realizat special pentru jocurile online dar care este la fel de bun si in cazul celor offline. Dispozitivul are 12 butoane programabile, 8 dintre acestea fiind situate pe partea stanga iar atribuirea de functii se face cu ajutorul unui software avansat si o memorie on-board pentru 4 profile de gaming diferite. Astfel, daca pentru moment va jucati un RPG dar vreti sa treceti la un Shooter, programarea butoanelor se poate face foarte rapid si usor. Totodata, cursorul are o viteza ajustabila de pana la 5000 DPI, ceea ce este destul de mult, avand parte asadar de o experienta intensa in timpul unui joc video.

Designul acestui mouse este foarte elegant, forma asigura o prindere ferma si acces facil la toate butoanele. Materialul din cate este realizat asigura aceasta prindere si nu devine alunecos, nici chiar in timpul unei sesiuni prelungite de gaming cand palmele pot transpira, asa ca ne va oferi aceeasi performanta pana la final. Nu lipseste nici iluminarea atat de indragita de noi toti, mouse-ul Sikanda avand mai multe culori care pot fi alese si ale caror intensitati pot fi ajustate de catre utilizator.

In concluzie, acest model de mouse oferit de Trust poate fi un dispozitiv perfect pentru pasionatii de gaming, este foarte rapid, comod si rezistent in timp, pastradu-si performanta si dupa mult timp de utilizari zilnice.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord