Preview Iphone X

Preview Iphone XNoul smartphone de la Apple a ajuns si in Romania. Acest telefon face parte din cea mai noua generatie de telefoane Apple. El are un ecran de tip infinity, iar in partea de sus a telefonului se afla micul decupaj pentru camera si pentru difuzor. Pe partea din spate a telefonului se afla doua camere foto care realizeaza niste fotografii excelente. Ultimul telefon de la Apple este recunoscut pentru calitatea fotografiilor pe care le realizeaza. Trebuie sa mai stiti ca acest telefon vine in diverse variante de culoare.

Veti putea opta intre versiunea pe nergu si cea pe alb. iPhone X intra in meniul camerei foto foarte repede, iar focalizarea sa este una excelenta. In timp ce veti face o poza, ecranul va oferi un feedback tactil. Pe partea dreapta a telefonului veti avea butonul power, iar pe partea stanga veti gasi butonul pentru volum si comutatorul pentru silent. In partea de jos se afla slotul pentru mufa lightning. Design-ul acestui telefon este unul foarte atractiv, el iesind foarte usor in evidenta si oferindu-va calitatea pe care vi-o doriti. Aplicatia fotografii se incarca foarte usor, iar meniul acesteia se misca destul de repede. Daca veti opta pentru acest telefon, trebuie sa stiti ca veti avea parte de o calitate foarte buna, pretul fiind in schimb unul destul de mare.

Va trebui sa aveti in vedere si faptul ca acest telefon este unul foarte performant. Partea din spate al acestui telefon are un aspect glossy oferit de sticla. Cel mai probabil, spatele telefonului va fi un magnet pentru amprente, dar aceasta problema va putea fi evitata foarte usor prin adaugarea unei huse de protectie. Un alt aspect al acestui telefon este ca Apple a anuntat ca el este unul dintre cele mai rezistente telefoane realizate vreodata de catre ei. Daca va veti achizitiona un astfel de telefon, va veti putea bucura si de rezistenta sporita pe care o ofera.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord