O casa mai frumoasa incepe cu un Living Orlando

O casa mai frumoasa incepe cu un Living Orlando


Mobilarea unei case este o sarcina bine pusa la punct in care sunt implicati toti membrii unei familii. Trebuie luate in considerare preferintele fiecaruia si aspectele benefice pentru acestia. Fiecare camera trebuie amenajata cat mai bine, de la dormitor pana la baie. Daca o camera pentru copii trebuie amenajata dupa preferintele acestora, cand vine vorba despre o bucatarie sau un living, aici treburile sunt mai complicate. Pentru ca in aceste doua spatii isi petrec mult timp toti membrii familiei. Ei bine, cel putin in living. Bucataria este folosita in multe cazuri doar penteu gatit, mesele fiind servite tot in living sau in alta camera. Asa ca bucataria trebuie doar sa fie utilata cu cele necesare.

Dar sa revenim la living. Acesta este fara indoiala cea mai mare incapere a oricarei case. Aici sunt inteprinse mare parte din activitatole zilnice, care tin in mare parte de relaxare, reuniunile de familie sau organizarea unui eveniment. Unele persone prefera un decor luminios, ceea ce  inseamna multe ferestre si culori deschide, atat in cazul peretilor cat si in cazul mobilei. Alte persoane prefera un decor mai obscur, cu lumina mai slaba si culori ceva mai inchise. In ambele cazui se poate dovedi foarte util un Living Orlando de pe MobiliCASA.

Este important ca livingul sa fie cat mai primitor pentru ca atunci cand venim  acasa dupa o zi lunga de munca sa avem parte de relxarea dorita, sa ne uitam in liniste la televizor sau sa discutam cu cei dragi. Livingul Orlando are un aspect modern si este foarte usor de amenajat in orice tip de camera. Dulapurile se deschid pe baza sistemului push-to-open, asa ca nu mai este nevoie de manerele care in multe cazuri nu faceau decat sa ofere un aspect neplacut mobilei. Asa ca avem parte in acest caz de linii simple si forme simetrice. Materialul de baza folosit este PAL-ul nelaminal.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord