Ixia BreakingPoint Cloud ajuta organizatiile sa valideze securitatea retelelor end-to-end in toate mediile cloud

Ixia BreakingPoint Cloud ajuta organizatiile sa valideze securitatea retelelor end-to-end in toate mediile cloud


Bucuresti, 06 decembrie 2017 – Ixia, parte a Keysight Business si unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de securitate si vizibilitate a retelelor din lume, a lansat solutia Software-As-a-Service (SaaS) BreakingPoint Cloud care modeleaza incalcarea securitatii datelor si vectorii de amenintare pentru a oferi informatii si dovezi imediate ale eficientei datelor bazate pe cloud si securitatea aplicatiilor, indiferent daca sunt private, publice sau hibride.

Companiile continua sa mute fluxuri de lucru in cloud, implementand in acelasi timp un model hibrid de activitate. In acest context, cu toate ca solutiile de cloud ofera un nivel de flexibilitate fara precedent, ele extind, in acelasi timp,  perimetrul retelei si, deci, suprafata care poate fi atacata. Informatiile sunt trimise, prelucrate si stocate in cloud si, potrivit Forbes, aplicatiile cloud vor reprezenta 90% din traficul global de date mobile pana in 2019. Totusi, rezultatele unui studiu recent realizat de Ixia arata ca peste 90% din respondenti sunt preocupati de securitatea datelor si aplicatiilor din platforme publice de cloud, in timp ce aproximativ 60% dintre cei intervievati au spus ca mediile de tip cloud public ingreuneaza vizibilitatea traficului de date.

„Exista o varietate de motive pentru care companiile trebuie sa profite de cloud, dar, la baza, toate aceste companii  vor sa stie ca datele si aplicatiile lor sunt sigure si securizate”, a spus Sunil Kalidindi, Vice President of Product Management Ixia, parte a Keysight Business. „BreakingPoint Cloud este o solutie proactiva de evaluare a riscurilor pentru retelele cloud publice, hibride si on-premise care foloseste o abordare data-driven pentru a ajuta clientii sa se asigure ca procedurile de control de securitate functioneaza constant la capacitate optima si ca, astfel, pot contracara cele mai recente atacuri.”

BreakingPoint Cloud ajuta organizatiile sa-si optimizeze procesele de securitate si procedurile de detectie, reactie si imbunatatire prin simularea realista a unor atacuri cibernetice. Astfel, clienti pot sa abordeze proactiv problema securitatii  datelor si a aplicatiilor, dar si sa imbunatateasca competentele personalului de securitate si sa eficientizeze procesele pentru a le face mai eficiente. Platforma BreakingPoint Cloud este construita pentru mai mult decat o simpla simulare a atacurilor non-volumetrice, oferindu-le clientilor posibilitatea de a valida solutiile de atenuare a atacurilor de tip DDoS.

Ajutat de un flux de informatii despre amenintari de siguranta realizat de centrul de cercetare Application Threat Intelligence (ATI) al Ixia, BreakingPoint Cloud livreaza informatiile necesare pentru a ajuta la eliminarea erorilor de configurare a securitatii, pentru a intelege impactul unui nou atac inainte ca acesta sa se intample si pentru a oferi dovezi care sa sustina auditurile de securitate.

Centrul de cercetare ATI al Ixia desfasoara cercetari avansate in domeniul securitatii de peste 10 ani, oferind actualizari de informatii clientilor din toata lumea. BreakingPoint Cloud utilizeaza aceasta experienta de testare a retelelor pentru a determina eficienta securitatii IT hibride.

Despre Ixia

Ixia, acum parte a Keysight Technologies, ofera solutii de testare, vizibilitate si  securitate pentru a intari retelele si mediile cloud pentru companii, furnizori de servicii si producatori de echipamente de retea. Ixia pune la dispozitia companiilor medii sigure in care acestea sa dezvolte, implementeze si opereze. Clienti din intreaga lume se bazeaza pe Ixia sa le verifice design-ul, sa le optimizeze performanta si sa le asigure protectia retelelor si a mediilor cloud. Afla mai multe pe www.ixiacom.com.

Despre Keysight Technologies

Keysight Technologies este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care isi ajuta clientii din domeniul ingineriei, companiile si furnizorii de servicii sa optimizeze retelele si sa lanseze produse electronice pe piata mai rapid si la costuri scazute. Solutiile Keysight se duc acolo unde se duce si semnalul electronic, de la simulari de design la validarea prototipurilor si teste de fabricare, pana la optimizare in retele si medii cloud. Clientii sai provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicatii, din industriile de aeronautica, aparare, auto, energie, productie de semiconductori si produse electronice pentru utilizatorii finali. In anul fiscal 2016, veniturile Keysight au fost in valoare de 2,9 miliarde de dolari. In aprilie 2017, Keysight a achizitionat Ixia, una dintre cele mai importante companii din zona de testare, vizibilitate si securitate a retelelor. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.keysight.com.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord