Huse de protectie pentru Huawei P9

Huse de protectie pentru Huawei P9


Doamnele prefera accesorii stralucitoare, care sa iasa cat mai mult in evidenta si sa aiba culori cat mai puternice, cat mai vii. In clipul de mai sus v-am prezentat patru modele de huse de protectie pentru smartphone-ul Huawei P9, care pot fi achizitionate din magazinul online Husafolieprotectie.ro, de unde puteti achizitiona huse pentru telefoane si sticle pentru protectia ecranului pentru numeroase tipuri de smartphone de la cele mai cunoscute brand-uri.

Primele trei modele de huse au acelasi design si sunt realizate din acelasi material, singura diferenta fiind constituita de culoare, fiecare dintre ele avand o culoare diferita in partea de jos: albastru, mov si roz. Ramane asadat la alegerea clientilor ce model sa achizitioneze, pentru telefonul lor sau de ce nu, pentru un prieten. O astfel de husa poate fi un bun cadou, este foarte utila si foarte accesibila din punct de vedere al pretului. Acest tip de huse este extrem de usor de utilizat si cu siguranta ne vor proteja telefonul de multi factori daunatori.

Al patrulea model de husa are un design diferit fata de primele trei si culoare aurie. Pe partea din spate prezinta si un model realizat din cristale care o infrumuseteaza. Si in cazul acestei huse raportul calitate-pret este foarte bun. Nu imi mai ramane decat sa va intreb care dintre cele patru modele v-a atras cel mai mult atentia?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord