Fallout 4 VR dispune de un nou driver Game Ready

Fallout 4 VR dispune de un nou driver Game Ready


NVIDIA anunță lansarea unui nou driver Game Ready pentru Fallout 4 VR. Disponibile anterior lansării, driverele Game Ready de la NVIDIA oferă cea mai bună experiență pentru jucătorii GeForce, printr-un gameplay optimizat de către inginerii NVIDIA. Ca o atestare suplimentară a calității, fiecare driver Game Ready dispune de certificare WHQL de la Microsoft.

Cea mai bună experiență de realitate virtuală în Fallout 4 VR

Programul de drivere Game Ready oferă cea mai bună experiență posibilă, prin optimizarea performanțelor și a latenței, ceea ce este deosebit de important pentru un joc de realitate virtuală.

Fallout 4, legendara aventură post-apocaliptică marca Bethesda Game Studios și căștigător a peste 200 de premii ‘Best Of’, inclusiv Jocul Anului DICE și BAFTA, va fi disponibil în versiunea VR pentru echipamentele HTC VIVE în această săptămână.

Link-uri utile:

Povestea driver-ului Game Ready pe GeForce.com:

https://www.geforce.com/whats-new/articles/fallout-4-vr-game-ready-driver

Descarcă driver-ul Game Ready:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx

Fallout 4 VR pe Steam:

http://store.steampowered.com/agecheck/app/611660/

HTC Vive:

https://www.vive.com/us/

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord