Cum esti primit in magazinul de bariere automate si porti automatizate, Nice

Cum esti primit in magazinul de bariere automate si porti automatizate, Nice


Cum te simti cand intri intr-un magazin si ti se spune ca daca gasesti in alta parte produse mai bune si mai ieftine si livrare mai prompta esti invitat sa incepi negocierile? Evident ca te simt in centrul atentiei si ai garantia ca Nice ofera cele mai bune bariere automate pentru parcari, porti automatizate si telecomenzi pentru firme si gospodarii individuale.
De pilda, in functie de necesitati, bratele barierelor au dimensiuni variabile de 4, 5, 6 si 7 metri.

Barierele automate sunt deosebit de utile deoarece:
-securizeaza accesul in parcari. Nu poate intra oricine si iesi la voia intamplarii din acel spatiu securizat, iar daca este cu plata, nu are acces inainte de a-si achita datoria
-pot fi instalate la trecerile peste calea ferata
-prezinta maxima siguranta fiind dotate cu functia antistrivire, de asemenea rezista la furtuni, loviri, cutremure si diferite socuri
-dispun de autonomie nefiind afectate de intreruperile de curent, fiindca, desi motorul este actionat electric, este dotat si cu o baterie care sa-i mentina functionalitatea in cazul caderilor de tensiune. Ar fi dezastruos sa se intrerupa energia electrica timp de mai multe ore sau zile, bariera sa fie blocata si sa nu-ti poti scoate masina din parcare.
-carcasele sunt din otel ceea ce le asigura rezistenta in timp si mentinerea aspectului initial. Otelul nu oxideaza, iar o bariera automata are nevoie de aceasta capacitate, dat fiind ca vine in contact direct cu factorii de mediu: ploaie, ceata, ninsoare, arsita excesiva.
-sunt prevazute cu sisteme de deblocare cu cheie.
Sub fiecare produs exista un formular online pus la dispozitia cumparatorilor in care acestia isi pot scrie opiniile. Produsele comandate sunt livrate la domiciliul cumparatorului cu masinile firmei la 24 de ore de la plasarea comenzii (timp record). In showroom produsele pot fi testate de clienti inainte de a fi comandate, acesta fiind cel mai eficient sistem de verificare. De asemenea la dispozitia oamenilor stau consilierii priceputi si rabdatori care va prezinta produsele care va intereseaza si va ajuta sa le alegeti pe cele mai bune pentru asigurarea locuintelor sau a locurilor de parcare.

In prezent, in magazin sunt reduceri masive de preturi si ar trebui sa profitati de ele, in plus o poarta automatizata achizitionata iarna asigura bunurile din locuinta vara, cand plecati in concediu.
Un alt aspect care va incurajeaza sa cumparati de le Nice este faptul ca specialistii de aici acorda asistenta tehnica telefonic, cu toate ca produsele fabricate in Italia sunt de cea mai buna calitate.
Pretul actual al unei bariere automate de 3 m este de 3.401,97 RON cu TVA, cea de 4 m TVA) 3.635,32 RON(cu TVA), cea de 5 m TVA) 4.551,55 RON(cu TVA), iar cea de 6 m 4.823,17 RON(cu TVA). Din fericire toate produsele afisate pe site sunt in stoc, iar din momentul plasarii comenzii nu trec mai mult de 2 zile pana la sosirea produselor la domiciliu.
Portile si barierele automatizate nu asigura numai comoditatea, ci mai ales securitatea.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord