CTP – nominalizări la patru categorii în cadrul Galei Premiilor CIJ

CTP – nominalizări la patru categorii în cadrul Galei Premiilor CIJ


București, 06.12.2017 – CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a fost nominalizat la patru categorii în cadrul celei de-a zecea ediții a Galei Premiilor CIJ, care va avea loc pe data de 7 decembrie a.c. La finalul anului cu cel mai accelerat ritm de creștere pe piață locală, compania concurează pentru următoarele distincții: Warehouse Development of the Year, Warehouse Lease of the Year, Investment Transaction of the Year și Leadership of the Year.

Nominalizarea pentru categoria Warehouse Development of the Year a fost făcută ca urmare a celor 100.000 m² suprafață închiriabilă, livrați anul acesta în CTPark Bucharest West pentru clienți ca: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, NOD etc. Noile spații se află în trei depozite de clasă A, iar construirea lor se înscrie în strategia de dezvoltare accelerată a CTPark Bucharest West, gândit să devină cel mai mare parc logistic din Europa de Est până în 2020.

În ceea ce privește Warehouse Lease of the Year, nominalizarea este pentru cei 30.000 m2  închiriați către Network One Distribution (NOD) în CTPark Bucharest West, iar la categoria Investment Transaction of the Year figurează achiziționarea unui parc logistic din Chitila, în urma unei investiții de 17 milioane de euro. Proprietatea este situată în una dintre cele mai bune zone din proximitatea capitalei, în ceea ce privește amplasarea de spații de depozitare. Parcul beneficiază de legături rapide cu puncte cheie din București, iar la finalul acestui an CTP va demara prima etapă de construcție pentru 13.000 m² de noi depozite, care se vor adăuga celor 45.000 m² existenți.

Ana Dumitrache, Co-Country Head al CTP Romania din luna octombrie 2016, a fost nominalizată pentru Leadership of the Year, în urma implicării sale în construirea și implementarea planului de creștere și consolidare a activității companiei pe piața autohtonă. Ca urmare a construcțiilor și achizițiilor de noi proprietăți, se preconizează că portofoliul CTP va atinge 1 milion m² până la sfârșitul lui 2018.

Gala Premiilor CIJ Romania 2017 este organizată de CIJ, cea mai importantă publicație de real estate din Europa Centrală și de Sud-Est, și este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliară din România. La ediția din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori și profesioniști din cadrul celor mai importante companii de pe piața autohtonă de profil.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator și administrator full-service de proprietăți comerciale, specializat în livrarea și managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaționale și locale de prim rang, care fac investiții strategice noi sau își extind operațiunile în Europa Centrală și de Est. CTP deține CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu peste 4,1 milioane de metri pătrați de spații de clasa A, în peste 80 de puncte strategice.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafață închiriabilă situați în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord