Cine curata covorul dupa petrecerea copiilor?

Cine curata covorul dupa petrecerea copiilor?


Este minunat cand familiile cu copii petrec sarbatorile impreuna facand pe gazdele cu randul! Cine gazduieste petrecerea organizeaza si Craciunul copiilor si angajeaza cel putin doua-trei bone ca adultii sa petreaca linistiti alaturi. Noi ne distram pe cinste in timp ce ii stim pe cei mici asigurati. Este adevarat ca la sfarsit se lasa cu pete pe covoare, scaune si canapele ( asta daca esti norocos, fiindca ghinionistii se trezesc cu pete de suc si de ciocolata sau frisca si pe pereti sau perdele).

Anul acesta ne-a venit randul si ne consideram norocosi. In afara de covor care are amprente micute de ciocolata, frisca, fructe si pete diferite amestecate, nu avem pereti sau perdele de curatat. Desi nu sunt pete vizibile pe canapele, suprafetele textile ale acestora sunt foarte lipicioase, in concluzie necesita curatare. Am fost multumiti ca am fost gazede bune si ca lumea s-a simtit bine si in ziua urmatoare am intrebat intr-un glas si cu ingrijorare:
-Cine curata petele acum?

Raspunsul l-am gasit in urma cautarii solutiei pe internet. Topul cautarilor a generat cel mai bun rezultat la capitolul: firma curatat covoare.

Evident ca nu ne-am grabit, ci am cautat evaluarile de pe internet si am intrebat si cunoscutii. 8 dintre cunoscutii nostri lucrasera cu ei, iar pe o scara de la 1 la 10 media notelor acordate de ei a fost 9, 70. Cand le-am cerut sa motiveze nota mare acordata, argumentele lor au fost:
-sunt punctuali. La ora stabilita de comun acord vin la domiciliu si incep sa lucreze.
-sunt profesionisti si perfectionisti. Dupa prima curatare, noua ni s-a parut perfect covorul, dar ei l-au mai curatat o data fiindca ramasesera doua pete minuscule rosii.
-nu percep taxe sau costuri suplimentare, cat s-a stabilit la inceput atat, se achita. Raportul calitate-pret este satisfacator la superlativ.
– vin la domiciliu cu echipamentele lor performante si consumabile de cea mai buna calitate, potrivite persoanelor sensibile. Copiii pot intra imediat in spatiile curatat de ei.
-lucrarile sunt executate rapid, astfel incat nu esti privat de spatiul respectiv: sufragerie, hol, bucatarie sau dormitoare.
-in Bucuresti, deplasarea la domiciliul clientului este gratuita, in Ilfov costa 20 de lei.
-ne scutesc de efort. Va imaginati cat de greu ar fi sa spalati conoare foarte mari si groase acum, iarna.
-ne scutesc de cheltuieli mai mari: apa necesara spalarii si clatirii covorului (se consuma cateva sute de litri), detergentii, echipamentele.

Apoi am gasit aprecieri similare in mediul online si am programat telefonic o deplasare a lor la noi acasa. M-am convins ca proptitudinea lor este proverbiala. Am dorit sa ne retragem si sa-i lasam sa lucreze in liniste, dar ne-au spus ca pentru ei este o obisnuita sa lucreze in prezenta clientilor si ca nu concept ca beneficiarii sa nu ia in primire lucrarea si sa se uite cu mare atentie cat de bine au fost curatate petele.
Acum rasuflam usurati. Covorul arata ca nou, canapelele au fost curatate in profunzime si totul miroase a curat. Va recomand cu incredere aceasta firma de curatat covoare. Voi unde va curatati covoarele?

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord