Casti gaming TrustGXT 322C – unboxing

Casti gaming TrustGXT 322C – unboxingCastile TRUST GXT 322C sunt alegerea perfecta pentru iubitorii de jocuri video, dar si pentru cei care prefera sa se bucure mereu de muzica favorita. Aceste casti sunt ideale pentru gameri, ele avand o captuseala din tesatura ce le face foarte comode la purtat. Microfonul este unul flexibil, iar basul este si el de o calitate foarte buna fiind puternic. Veti putea sa va bucurati de soundtrack-ul vostru favorit sau veti putea juca un joc fara probleme, iar aceste casti va vor oferi calitatea pe care v-o doriti.

Castile au un design de tip camuflaj prin care ies in evidenta, acest design fiind unul extrem de reusit. Microfonul este flexibil, de aceea il veti putea seta exact cum va doriti, astfel incat sa va bucurati de o calitate sporita. Butonul pentru controlul volumului este util, mai ales cand doriti sa va concentrati mai mult intr-un joc, pentru a sti de exemplu unde este adversarul. Cablul de nylon este de 2 metri. Nu veti reusi sa incalciti acest cablu. In cutie se mai gaseste manualul de instructiuni ce va ofera toate detaliile cu privire la aceste casti. Veti vedea ca ele vor putea deveni fara probleme o solutie foarte buna pentru voi.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord