Asezare a marfii in magazin

Asezare a marfii in magazin


Cunoasterea trucurilor de asezare a marfii pe rafturile magazinelor poate conduce cel mai adesea la cresterea semnificativa a vanzarilor marilor retele de magazine. Asezarea marfurilor pe rafturile din magazine este in fapt un procedeu luat in considerare si studiat de oamenii de stiinta. Specialistii acestui domeniu sustin ca 60% dintre consumatori actioneaza decizional de cumparare in fata rafturilor, in functie de modul in care sunt asezate strategic diferitele marci.

Strategia de plasare pe rafturile din magazin implica un efort decizional foarte mare din partea proprietarilor magazinelor. Managerii sunt pusi in fata deciziei de a alege dintr-o gama foarte mare de mobilier comercial, printre care se numara: vitrine frigorifice, camera frigorifica, rafturi metalice si multe alte tipuri de astfel de echipamente.

Mobilierul comercial este mereu prezent intr-o gama foarte variata de forme si culori special gandita pentru ideile de magazin, supermarket, minimarket

Sunt multe modele de vitrine frigorifice construite special pentru producatorii de bauturi si alimente. Cele mai multe vitrine frigorifice sunt incorporate cu racire optima in interiorul vitrinelor, aceasta este datorita termostatului ajustabil si a ventilatorului ce distribuie temperatura intr-un mod uniform. Unele dintre vitrinele frigorifice pot avea in dotare iluminare interioara, fapt ce ofera un plus de stil expunerii produselor dumneavoastra.

De asemenea, mai puteti opta pentru expunerea produselor domneavoastra pe unele rafturi metalice. Acestea sunt mereu prezente pe piata intr-o gama foarte variata de rafturi pentru perete, de mijloc pentru supermarket-uri indiferent de capacitatea de care aveti nevoie.

Spre deosebire de toare celelalte tipuri de rafturi anterior mentionate, acum vom face trecerea asupra unui produs care survoleaza asupra conceptului de utilitate si nu asupra aceluia de expunere produse intr-un mod strategico-estetic.

O cameră frigorifică este o încăpere, sau un container, format din panouri de poliuretan. O camera frigorifica poate avea doua abilitati, prima este de congelare iar a doua este de refrigerare. Cea de congelare are capacitatea de a ajunge la temperaturi de -30 de grade, produs foarte uril fermelor, fabricilor de gheata si asa mai departe.

Pentru atunci cand aveti in vedere achizitionarea de rafturi estetice in scopul comercializarii de produse, iti sugeram sa achizitionezi rafturi pentru articole vestimentare, rafturi produse cosmetice, rafturi pentru produse electronice si papetarie cu un aspect imaculat.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord