Allview X4 Soul Vision – unboxing

Allview X4 Soul Vision – unboxingAllview X4 Soul Vision este cel mai nou telefon al companiei brasovene, el venind cu o inovatie si anume un proiector laser dedicat scopurilor educationale. Deschizand cutia telefonului veti putea gasi o folie de protectie, conceputa pentru telefonul vostru, atsfel incat ecranul acestuia sa nu se zgarie. Pe langa aceste lucruri, in cutie veti mai gasi si niste instructiuni rapide care va explica modul de inserare al sim-urilor. Trebuie sa mai stiti ca acest telefon este un smartphone Dual-Sim.

In pachet veti mai gasi si un capac penmtru partea din spate, astfel incat telefonul sa fie protejat daca este scapat. Incarcatorul este si el inclus, el venind echipat si cu un stand pentru telefon. Setul de casti, cu aspect premuim, va va oferi calitatea pe care vi-o doriti, astfel incat veti putea asculta oricand muzica. Nu in ultimul rand, in pachet veti mai gasi si un cablu microUSB pentru a putea conecta telefonul la calculator.

Telefonul are pe partea din spate un senzor pentru amprente situat pe partea din spate, chiar sub camera. Configurarea telefonului este foarte rapida si nu va va trebui mult timp pentru a realiza aceasta configuratie. Telefonul se misca foarte bine, iar functia de proiector este bine conceputa, fiind ideala pentru o prezentare sau urmarirea unui film.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord