Allview pregateste un smartphone cu tehnologie neurala

Allview pregateste un smartphone cu tehnologie neurala


Asa cum deja ne-a obisnuit, Allview continua sa inoveze si dezvoltă un smartphone ce va avea integrat un nou procesor de la Mediatek, bazat pe arhitectura Cortex A73. CPU-ul vine cu suport Tensorflow Lite și VPU cu tehnologie neurală dedicată pentru inteligență artificială.

Smartphone-ul este optimizat pentru viitoarele cerințe bazate pe rețelele neurale artificiale și va veni în ajutorul utilizatorilor oferind posibilitatea ca prin intermediul camerei foto să fie identificate imagini și obiecte. Asistentul vocal Allview AVI va dobândi noi capabilități și va recunoaște în viitor și obiecte. Astfel, va putea identifica cu ușurință monumente sau obiective turistice pentru a oferi informații suplimentare despre acestea, precum și indicatoare de circulație pentru a avertiza utilizatorul în caz de pericole. Procesarea performantă va permite redimensionarea imaginilor la rezoluții mai mari, oferind claritate sporită. Aceste exemple reprezintă o mică parte dintre multiplele soluții pe care tehnologia avansată le va pune la dispoziția utilizatorilor.

12 Comments

Add yours
 1. 3
  Ionut Sandru

  Se pare ca cei de la Mediatek evolueaza din ce in ce mai mult. Astept sa ne mai incantati cu cat mai multe detalii despre acest telefon.

 2. 4
  Silviu Arion

  Eu sunt de parere ca s-au gandit bine sa scoata si ei un telefon cu Inteligenta Artificiala. Astept cu nerabdare sa vad rezultatul.

 3. 11
  Banu Andrei

  Am tot citit despre acesta tehnologie si pare interesanta, din cate stiu cei de la Huawei au un asemenea produs ma bucur ca s-au hotarat si cei de la Allview sa faca asta.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord