VAG24 ofera servicii auto de rent a car de calitate superioara, in Cluj-Napoca

VAG24 ofera servicii auto de rent a car de calitate superioara, in Cluj-Napoca


Serviciile de inchirieri auto Cluj puse la dispozitie de catre VAG24 au cele mai inalte standarde. Calitatea este cea care promoveaza activitatea companiei, aceasta oferind clientilor sai cele mai noi modele de autovehicule la preturi accesibile pentru orice buzunar.

VAG24 rent a car pune la dispozitie celor care doresc sa inchirieze un autovehicul o flota auto care cuprinde modele precum: Skoda Citigo, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Opel Astra, Volkswagen Golf 7 si Opel Insignia. Preturile incep de la 21€/zi pentru un model mini, perfect pentru deplasari prin oras in interes de serviciu sau ca modalitate de legatura intre mijloacele de transport, si ajung pana la 45€/zi la masinile Grupa D. Acestea din urma sunt potrivite pentru intalnirile de afaceri unde este necesara o masina prezentabila, ea fiind cartea de vizita pe roti a soferului.

Toate masinile VAG24 sunt sigure si foarte bine intretinute. Compania ofera respect si cere acelasi lucru de la clientii sai, acestia obligandu-se sa predea vehiculul in stare perfecta atat din punct de vedere tehnic cat si din punct de vedere al curateniei. In masinile VAG24 fumatul este strict interzis din dorinta de a se pastra un aer fresh.

Flota auto este reinnoita in mod constant, VAG24 avand grija sa ofere cele mai noi modele de masini. Persoana care apeleaza la serviciile rent a car ale companiei poate alege unul dintre numeroasele modele diesel, acestea fiind preferate datorita faptului ca nu consuma foarte mult combustibil. Toate masinile sunt dotate cu aer conditionat, geamuri electrice si sistem isofix, existand si modele care dispun de GPS pentru o mai buna organizare a calatoriei.

Serviciile VAG24 se adreseaza in mod special clientilor care doresc sa inchirieze o masina in Cluj Napoca si de la Aeroportul International Avram Iancu din Cluj Napoca. Pentru a inchiria un vehicul este necesar ca soferul sa fi implinit varsta de 21 de ani, sa detina un permis de conducere valabil national/international si document de identitate valabil. Autovehiculul poate fi condus si in afara Romaniei insa doar cu acordul scris al operatorului.

Masina aleasa poate fi preluata de oriunde din orasul Cluj Napoca sau de la Aeroport. VAG24 se obliga prin contractul semnat sa ofere clientului dreptul de a utiliza autovehiculul, la livrare oferindu-i acestuia cheile si documentele necesare (certificat de inmatriculare, polita de asigurare RCA). Pentru o calatorie reusita, VAG24 ofera asistenta rutiera pe intreaga perioada contractuala, 24h/24, 7 zile /7 in caz de accident sau defectiune mecanica. Persoana care apeleaza la serviciul rent a car Cluj oferit de VAG24 are libertatea de a opta pentru rute alternative pentru a ajunge la destinatie, castigand astfel confort si timp.

Rezervarile se pot face telefonic, apeland la numarul 0720 555 333, unde un angajat VAG24 va oferi toate informatiile necesare, sau prin completarea unui formular pe pagina Rezervari. Compania pune accentul pe transparenta astfel ca, toate datele legate de conditiile de inchiriere sunt afisate online, pe site-ul www.VAG24.ro .

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord