Umor negru despre miss contabilitate

Umor negru despre miss contabilitate


-Duduie, ati depus la timp formularele fiscale, ca am primi somatie din partea FISCULUI, ii spun pe un ton grav celei care a fost declarata Miss firma pe care o conduc?
Inteleg ca a fost angajata de cateva luni, dar nu se stie exact ce face, desi sta singura in birou si in dreptul ei este trecuta profesia de contabil.
-Nu am depus duduie, domnule, imi spune privindu-ma semet cu chipul ei frumos! Ce-i aia duduie? Mi s-a spus ca acum exista programe de contabilitate pe internet si ca este angajat un om care trebuie sa introduca datele, eu trebuie doar sa le scot la imprimanta!
Peste putin timp am fost anuntat ca nu a fost platita nici chiria pentru birouri si depozite. Inteleg. Trebuie angajat un alt om sa se ocupe de asta.
-O dau afara, ii spun celei de la resurse umane!
-Nu te pripi ca a fost angajata direct de catre managerul strain, imi spune functionara! Ar fi trebuit sa te previn, dar am crezut ca iti dai seama ca fiind piesa de decor si motivul intemeiat de mandrie a firmei ii vei numi din oficiu un adjunct!
-Dar cum pot eu corecta toate erorile ei si mai ales cine imi poate face toate actele care s-au adunat?
-Apelam la cea mai buna firma care ofera servicii contabilitate!
Nu era cinstit, nu era deloc cinstit, dar eram prea mic sa decid! Trebuia sa rezolv slabiciunea managerului strain, obtinand o colaborarea serioasa cu Realcont.ro.

De 14 ani ofera servicii de contabilitate unor firme renumite si sunt apreciati 99% pentru ceea ce fac, iar noi o tinem pe miss sa-si roada si sa-si faca unghiile in biroul de lux toata ziua. Acum suflam si in iaurt, deci am verificat rapid lista clientilor: firme de telefonie, societati de distributie a marfurilor, unitati comerciale renumite.
Inainte de a fi dati afara din locatiile unde ne desfasuram activitatea, de a ni sepune sechestru si de declansarea grevei angajatilor, i-am sunat la numarul 021.796.59.06, desi am notat pentru orice eventualitate si adresa de e-mail: office@realcont.ro.
Aspectul care mi-a retinut atentia a fost faptul ca pe site se putea comunica in 6 limbi straine: engleza, italiana, franceza, spaniola, germane si rusa.

Un contract semnat pe 12 luni ne aduceau o gratuitate de 3 luni, amortizand astfel cheltuielile inutile.
De asemenea puteam solicita audit gratuit pentru firma ca dar de bun-venit pe site.
Consider ca daca intamplarea nefasta de la inceput conteaza mai putin, informatia din a doua parte a acestui material este salvatoare petru toti antreprenorii care nu gasesc un contabil bun si disponibil sau au unul foarte slab profesional si neglijent fata de sarcinile de lucru si respectarea termenelor.
Realcont.ro va salveaza din orice situatie, daca apelati la timp la ajutorul celei mai pricepute echipe de contabili din Romania.
Acum colaborarea noastra a devenit permanenta, iar raportul financiar de la sfarsit de an este corect si complet. De-atunci nu am mai primit nici amenzi, nici somatii si beneficiile firmei sunt raportate corect.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord