Tendinte amenajare bucatarie

Tendinte amenajare bucatarie


Amenajarii bucatariei trebuie sa i se acorde o atentie deosebita deoarece aceasta camera este locul in care se pregateste mancarea dar si locul pe care de cele mai multe ori il utilizam pentru a socializa. Din acest motiv, bucataria trebuie echipata in asa fel incat sa raspunda ambelor nevoi. Acest lucru este mult mai simplu de realizat in situatia in care se achizitioneaza o mobila la comanda deoarece aceasta se potriveste perfect pe nevoile pe care le ai. Dar pentru ca si achizitionarea unei astfel de mobile trebuie sa se faca dupa anumite criterii, iata cateva dintre tendintele modei atunci cand vine vorba despre mobila bucatarie.

Pentru un aspect cat mai elegant al mobilei de bucatarie, suprafetele lucioase sunt la mare cautare. Inox-ul, cuartul, sunt doar doua dintre materialele aflate in acest moment la moda si care datorita stralucirii ofera mobilei un aspect elegant, sofisticat. De asemenea, materialele lucioase sunt la moda si pentru ca ofera mobilei un plus de rezistenta si durabilitate, doua calitati care nu sunt deloc de evitat in momentul in care achizitionezi o mobila bucatarie.

Chiar daca iluminatul cu led-uri nu este o noutate, aceasta modalitate de iluminare fiind utilizata deja de ceva timp, aceasta se afla inca in tendinte atunci cand vine vorba despre iluminarea bucatariei. Pe langa faptul ca este o modalitate de iluminare ce va scadea factura la energia electrica, este si o buna modalitate de a crea un spatiu intim in bucatarie.

Culoarea mobilei este un alt aspect ce trebuie avut in vedere in momentul in care se amenajeaza bucataria. Aceasta trebuie sa fie in contrast cu culoarea peretilor bucatariei. Avand in vedere ca bucataria este camera in care se va sta destul de mult, atat culoarea peretilor cat si culoarea mobilei trebuie sa fie cat mai calda, placuta ochiului si care sa ofere o stare de relaxare si confort.

In concluzie, pentru a avea o bucatarie cat mai frumoasa si utila in cadrul careia sa poti si gati dar si socializa alaturi de cei dragi trebuie sa tii cont de tendintele modei dar si de ceea ce iti place tie, indiferent daca respectivul lucru este sau nu la moda. Noblisime.ro este locul din care poti achizitiona cele mai bune mobile pentru bucatarii, atat din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al aspectului sau functionalitatii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord