Sunt o masina mica si am oroare de parcari neingrijite!

Sunt o masina mica si am oroare de parcari neingrijite!


Sunt o masina de firma, micuta, draguta, delicata. Am inceput sa imbatranesc usor si nu pot spune ca imi creste valoarea, ba dimpotriva. As dori ca stapanul meu sa fie mai atent cu mine, sa nu ma mai lase asa, pe unde ii vine, cand iesim in oras! De pilda, cand mergem la cumparaturi parcheaza pe doua locuri, iar lumea ma injura pe mine. M-au si ridiculizat multi cand au vazut ca m-a asezat pe locul destinat persoanelor cu dizabilitati.

Pentru ca sunt o masina micuta si delicata, am oroare de parcarile scumpe si neingrijite, dar am si locul meu favorit unde ador sa fiu lasata zile intregi: in parcare aeroport.
Si, dati-mi voie sa fiu putin carcotasa de genul feminin! Eu nu inteleg de ce anumite parcari particulare sunt asa de scumpe, de parca ar avea locul poleit cu aur, cand nu au nici camera de luat vederi, nici paza securizata si nu sunt nici ingradite!!!

6 lei pentru 30 de minute a fost taxat stapanul meu in centru si s-a uitat cu repros la mine, de parca eu i-as fi cerut atat. Sa mai spun ca erau si pete de ulei pe acolo si hartii aruncate pretutindeni, iar eu am fost nevoita sa tau in mizeria aceea…
Dar la Airoport-parking ma simt ca acasa. Sun asteptata, fiindca stapanul meu imi rezerva un loc dinainte. Nici nu stiti cat de importanta ma simt. Cum se simt oamenii de afaceri cand fiind clienti vechi solicita cea mai buna masa din restaurant, iar cand necunoscatorii doresc sa se aseze, sunt opriti de personal:
-Nu aveti voie acolo! Este o masa rezervata!

Deci nici masina ministrului nu are voie sa parcheze pe locul oprit pentru mine. Aici ma simt in siguranta si stiu ca nimeni nu ma va fura de la stapanul meu, sa-mi faca rau! Firma de paza si de securitate este cu ochii pe mine ca pe butelie, camera de luat vederi performanta ma supravegheaza cu atentie. Ma simt o vedeta in adevaratul sens al cuvantului, iar stapanului meu i se acorda atentia cuvenita celui care face parte din anturajul vedetei. Personalul din parcare i se adreseaza cu respect:”Domnule in sus, Domnule in jos”, desi, in fond, el nu are alt merit decat acela de a fi stapanul meu si finantatorul.

Pot sa stau aici ca o printesa peste 25 de zile. Din parcare, la terminal stapanul meu este dus cu microbuzul cu 9 locuri curat si elegant ca doar el a rezervat cel mai bun loc de parcare pentru mine.
Parcarea de la Otopeni este una dintre cele mei elegante din lume, asta am auzit eu vorbind pe cei care au vent de la Londra in delegatie in Romania. I-am inteles, chiar daca au vorbit in engleza cu stapanul meu. Nici nu va imaginati cat am fost de mandra, auzind ca Romania este laudata datorita spiritului intreprinzator al celor care s-au gandit la noi, masinile mici, elegante si sensibile, si ne-au amenajat cel mai sigur loc de parcare!

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord