Stampile Trodat

Stampile Trodat


In cazul in care inca nu ai auzit de numele Trodat noi iti spunem ca este vorba despre cel mai mare producator de stampile de cauciuc. Sediul oficial Trodat este in Austria chiar daca exista mai multe sedii in mai multe tari. Numarul angajatilor Trodat se ridica la 1000 de angajati, existand numeroase site-uri care vand stampile online.

Atat la noi in tara cat si pe teritoriul Uniunii Europene, pentru a legaliza orice act este nevoie de o stampila. In ciuda faptului ca numeroase sunt persoanele care aleg sa foloseasca doar o semnatura pentru o incredere deplina si o siguranta mai mare se foloseste in continuare stampila clasica cunoscuta de toata lumea. Firmele mari apeleaza in general la stampilele clasice ale caror documente sunt importante.

Insa persoanele juridice de drept public sunt in continuare fortate sa foloseasca stampila, aceasta din urma fiind pusa pe documentele emise. Un document fara stampila este considerat nul. In unele domenii precum juridic, medical sau notarial exista anumite reglementari pentru ca forma si dimensiunea stampilei sa fie aceeasi.

Un numar mare de firme aleg sa cumpere online stampile deoarece pretul este putin mai scazut si exista o gama variata de modele. Pe stampile-trodat.com vei gasi cel mai bun pret de pe piata la stampilele Trodat si livrare pe intreg teritoriul tarii. Pe langa faptul ca pe site-ul mentionat exista o multime de stampile puse la vanzare, tot aici ai posibilitatea de a achizitiona si accesorii pentru tusiere, stampile, tus sau stampile din lemn. Stampilele sunt primordiale intr-o societate comerciala iar cele de calitate ofera garantia unei activitati mai eficiente.

Profitati acum de promotiile noastre, unde o gama larga de stampile online va stau la dispozitie, garantia este de 2 ani de zile, iar livrarea se face in maxim 48 de ore. Dispunem de diverse modele si marimi, indiferent ca vorbim de stampile care au un caracter special, cele de medici, cele ale cabinetelor de avocatura, etc.

Cu toate ca factura emisa de o societate, este valabila si fara stampila si semnatura, tot mai multe institutii fi firme aleg sa foloseasca stampila pentru un plus de credibilitate si siguranta financiara.

In continuare, persoanele juridice cu drept public, sunt obligate sa foloseasca stampila pe documente elmise, in caz contrar ele sunt delcarate nule, iar la restul persoanelor juridice, aplicarea stampilei nu este obligatorie, dar este recomandata in special in relatia cu institutiile statului, pentru un plus de siguranta. Mai mult, legea este destul de permisiva in privinta dimensiunii, formei si culorii stampilei, doar catva categorii juridice au norme impuse : medicii, cabinetele de avocatura, notarii.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord