Sistemul online de facturare m-a convins

Sistemul online de facturare m-a convins


Am mari retineri cand este vorba de plati online si introducerea de date in programele online. Tocmai de aceea, desi prietenii m-au sfatuit sa renunt la contabila care pierdea facturile statea mai mult in medicale sau isi lua libere, in timp ce firma mea pierdea clientii ingrijorator, aveam retineri.

A trebuit sa iau atitudine insa cand am gasit zeci de facturi lipsa si mi-a spus zambind ca a avut dosarul la ea, fiindca a dorit sa le aseze in ordine, dar le-a uitat in metrou. “Le-am uitat in metrou. Doar nu va suparati pentru atata lucru? Numai cine nu munceste, nu greseste!”

Imi rasunau in minte cuvintele ei, dar mai ales seninatatea incostienta cu care mi le spusese.

-Exact pentru acelasi lucru eu folosesc facturi online, mi-a spus un prieten declansand o discutie contradictorie din care amandoi am iesit castigatori.

I-am spus ce gandesc eu despre programele online si introducerea de date, iar el mi-a raspuns simplu:

-Ma supara faptul ca nu crezi in mine, cel mai bun prieten al tau! In prezent cu ajutorul programului realizez cea mai buna gestiune stocuri online, iar beneficiile sunt multiple: economii la bani, economie masiva de timp, mai putin cu trei-patru angajati. Am vechime de cand folosesc programul si nu mi s-a intamplat nimic neplacut fiindca sistemul este securizat. Tot ceea ce ai de facut este sa citesti evaluarile clientilor si sa folosesti gratuit programul timp de 30 de zile!

Ma aflam la Paris cu afaceri, cand am fost sunat de secretara:

-Domnule, nu-mi place sa fiu turnatoarea firmei, dar trei tiruri stau incarcate cu marfa si asteapta sa primeasca facturi, dar este ziua contabilei si a sunat ca intarzie trei ore fiindca este la un salon de infrumusetare. Nu as fi sunat, daca oamenii nu s-ar fi suparat. Ei ameninta ca dau marfa jos si pleaca, daca nu primesc facturile in 30 de minute!

Gata! Era picatura care a umplut paharul! Am accesat link-ul programului de facturare online si am citit opiniile clientilor. 6 opinii favorabile de la intrerpinzatori puternici din tara au cantarit mult si m-au convins. Mi-am notat una dintre ele:” Colaboram cu societatea MidSoft, utilizand de circa 3 ani in magazinele noastre de presa, PRESS ONE, in foarte bune conditii de functionabilitate, soft-ul de facturare Facturis Online. La solicitarile noastre, in cazurile in care se impun anumite interventii, exista receptivitate si operativitate. Echipa SC AVEC MM IMPEX SRL”.

Mi-am facut cont, am introdus datele si am redirectionat facturile, iar contabila a fost concediata.

Sunt doi ani de cand ma ocup cu succes de facturarea firmei si de gestionarea stocurilor sale.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord