Recomandarea zilei: Huse de protectie Samsung Galaxy Note 5 de la HusaFolieProtectie.ro

Recomandarea zilei: Huse de protectie Samsung Galaxy Note 5 de la HusaFolieProtectie.roSamsung Galaxy Note 5 este un smartphone foarte cunoscut si inca indragit de multe persoane, chiar si la 2 ani de la lansare. Pentru a-l proteja eficient avem nevoie, pe langa folia de protectie de pe ecran, de o husa de protectie de calitate. In continuare va voi prezenta trei modele de huse de protectie  oferite de husafolieprotectie.ro, fiecare cu un design deosebit, care ne vor proteja telefonul impotriva zgarieturilor, cazaturilor si socurilor.

Primul model de husa este transparenta, realizata dintr-un material plastic foarte maleabil, ceea ce ne permite sa o montam sau sa o indepartam foarte usor. In dreptul camerei, si a porturilor jack si de incarcare exista orificii care ne vor permite sa accesam aceste zone foarte usor, fara niciun deranj.

Al doilea model de husa este de tip flip-cover, astfel ca acopera telefonul in totalitate. Husa este de culoare neagra si este realizata dintr-un material asemanator pielii, ceea ce ii confera dispozitivului un aspect elegant. Pe partea din fata, sus, plasticul este transparent si ne permite sa vizualizam ceasul si notificatiile. In interior se afla o alta protectie din plastic, care ii ofera telefonului si mai multa siguranta.

Al treilea model de husa de protectie pentru Samsung Galaxy Note 5 are un design asemanator cu cel al primului model prezentat. Este de culoare neagra si este realizata dintr-un material plastic mai subtire dar la fel de rezistent impotriva zgarieturilor sau a cazaturilor. Acopera telefonul eficient si ii ofera utilizatorului o prindere mai buna a acestuia. Ca si modelele precedente prezinta orificii in zona camerei, a porturilor si a senzorului de puls pentru un acces facil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord