Prezentare casti gaming Trust GXT 322W

Prezentare casti gaming Trust GXT 322WPentru orice gamer este important sa aiba echipamentele potrivite pentru genul de jocuri video pe care le joaca. De la un gen la altul este nevoie de dispozitive diferite, de la joystick-uri pana la volane curse de masini. Insa toate genurile de jocuri video trebuie sa-si rasfete gamerii cu un sunet de exceptie.

Un gamer cu experienta stie ca, atunci cand esti concetrat la joc, orice sunet din exterior te va distrage. Va recomand utilizarea unui set de casti Trust GXT 322W White Camouflage, al carui unboxing poate fi urmarit mai sus. Acest model de casti are un design modern si potrivit unui set-up de gaming si este perfect pentru jocuri video din genul Shooter sau pentru jocurile online unde comunicarea intr-o echipa este esentiala.

Castile sunt realizate din materiale de calitate, plastic rezistent si captuseala din tesatura fina care sa nu incomodeze utilizatorii in timpul unei sesiuni de gaming. Indiferent daca este vorba de cateva minute sau cateva ore, castile vor fi la fel de comode si vor sta la fel de bine pe urechi. Ca orice model de casti de gaming, GXT 322W sunt echipate cu un microfon. Acesta este flexibil, poate fi rotit la 360°, poate fi activat si dezactivat foarte usor, prin simpla apasare a butonului specific acestei functii.

In materie de sunet, acest device ofera calitate, indiferent daca il folosim la volum scazut sau ridicat. Totodata, au si un bass intens, care le ofera utilizatorilor o experienta cat mai reala de gaming. Cablul de conectare are o lungime de 2m si este realizat din nailon spiralat anti-incalcire, asa ca ne putem misca in voie pe scaun. Pot fi utilizate la dispozitive precum PC, Laptop, PS 4, Obox One, la acesta din urma fiind commpatibile cu modelul de controller 2015.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord