Prezentare: Bratara fitness Evolio X-Fit Pro si Smartwatch X-Watch M

Prezentare: Bratara fitness Evolio X-Fit Pro si Smartwatch X-Watch MBratara fitness Evolio X-Fit Pro si smartwatch-ul Evolio X-Watch M sunt doua accesorii extrem de utile, pe care am avut ocazia sa le testez timp de doua saptamani. Cele doua device-uri vin in ajutorul persoanelor care doresc aiba un stil de viata sanatos. Evolio X-Fit Pro este o bratara fitness cu un design minimalist iar Evolio X-Watch M e un smartwatch cu aspect clasic.

X-Fit Pro poate fi controlata foarte usor, prin intermediul unui buton tactil. Bartara afiseaza numarul de pasi si distanta parcursa. Poate masura pulsul, precum si somnul. Atat bratara, cat si smartwatch-ul, au un reminder de sedentarism si afiseaza notificarile primite de smartphone-ul la care sunt conectate prin Bluetooth.
X-Fit Pro este rezistenta la apa si e foarte usoara, cantarind doar 21,6 g. Pe partea din spate veti gasi senzorul pentru puls.
In ceea ce priveste incarcarea bratarii, aceasta se face introducand bratara ca un stick obisnuit, in portul USB al unui calculator sau al unui laptop. In aproximativ 30 de minute, aceasta va fi incarcata.

Evolio X-Watch M este un smartwatch dotat cu slot pentru cartela SIM – veti putea folosi ceasul ca un telefon obisnuit, pentru a apela si trimite mesaje. Bateria este incapatoare, de 320 mAh si ofera o durata medie de utilizare de 2-3 zile.

Evolio X-Watch M se incarca foarte simplu, prin intermediul unei mufe microUSB. Veti avea nevoie de un cablu, care se conecteaza la calculator sau la laptop. Pe partea dreapta a ceasului se afla un buton pentru pornire. Evolio X-Watch M se poate conecta la orice smartphone ce foloseste sistemul de operare Android 4.3 sau o versiune mai noua.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord