Philips Xenium X818 – review

Philips Xenium X818 – reviewSmartphone-ul Philips Xenium X818 este un device cu o baterie extrem de incapatoare pentru un smartphone care poate fi incadrat in categoria slim – are o capacitate de 3900 mAh.

Smartphone-ul are un buton dedicat prin intermediul caruia poate fi activat modul de economisire al bateriei. Acest buton este foarte util, mai ales in situatia in care utilizati intens telefonul.
Camera foto principala este de 16 Megapixeli iar camera pentru selfie-uri are rezolutia de 8 Megapixeli.
Senzorul pentru amprente este foarte rapid si se afla pe partea frontala a telefonului. Design-ul smartphone-ului este foarte reusit, device-ul parand mai degraba high-end decat mid-range.
Philips Xenium X818 este construit din sticla, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate. Marginile carcasei sunt metalice. Smartphone-ul va reusi sa atraga fara probleme atentia celor din jur insa trebuie sa stiti ca suprafata din sticla se umple rapid de amprente, in cazul in care nu este acoperita de o folie de protectie.

In pachetul cu care vine telefonul se afla o husa de protectie pentru partea din spate, pentru ca sticla sa fie protejata de zgarieturi.

In partea de sus a a smartphone-ului se afla difuzorul pentru apeluri si camera de 8 Megapixeli pentru selfie-uri. Pe partea dreapta se afla butonul power, butoanele pentru volum si butonul power save. Cu ajutorul acestuia pot fi inchise aplicatiile care ruleaza pe fundal si consuma energie. In partea de sus este mufa jack de 3,5 mm, iar in partea de jos portul microUSB si difuzorul.

Pe partea stanga se afla slotul pentru cele doua cartele SIM. Unul dintre sloturi poate fi folosit pentru a gazdui un card micro SD.

Ecranul poate fi urmarit fara probleme din orice unghi, fiind de o calitate excelenta. Telefonul ruleaza fara probleme orice joc, incarca rapid orice site si realizeaza fotografii de o calitate excelenta.

Philips Xenium X818 este un gadget cu un aspect premium si pret mid-range, pe care vi-l recomand cu incredere.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord