Pentru biroul de acasa

Pentru biroul de acasa


Fiul meu, un impatimit al jocurilor video, isi petrece o buna parte din timpul liber in fara calculatorului, fie singur fie impreuna cu alti prieteni gameri. Si pentru ca stie ca sanatatea sa este importanta, de multe ori nu face excese. Iar eu, pentru ca ma gandesc la acelasi lucru, caut modalitati prin care ceea ce face sa fie cat mai relaxant si comod.

Am realizat acest lucru cu ajutorul unui scaun de birou Golf, un scaun nici prea pompos dar indeajuns cat sa ii ofere o pozitie corespunzatoare la calculator si confortul necesar. Stiu ca este un model de scaun bun pentru ca si la locul de munca avem multe astfel de scaune si sunt chiar bune. Asa ca, am cosiderata ca pentru ceea ce face el si pentru inceput, acest scaun este de ajuns.

Pentru ca am vrut sa cumpar ceva de calitate, am decis sa gasesc un magazin bun, si in primul rand unul online, asa ca, dupa ceva cautari m-am oprit pe scaune-online.ro unde atat pretul cat si calitatea materialelor din care este realizat m-au convins. In cateva zile scaunul a fost la noi acasa, iar cand cel mic a venit de la scoala, o misca surpriza il astepta in camera sa. Nerabdator, a vrut sa il incerce imediat, lucru care s-a si intamplat.

Cu toate ca mai avem de ales si dintre alte modele de scaune de birou de pe scaune-online.ro, am considerat ca si acesta va fi de ajuns, pentru inceput, oferindu-i beneficii mai bune fata de un simplu scaun normal. Nu este nici foarte rigid dar nici prea elastic asa ca va sta mereu intr-o pozitie buna pentru corpul sau. Si orice fel de miscari ar face, acesta va rezista. Atat materialele plastice cat si cusaturile sunt rezistente, si nu vor ceda doar dupa cateva luni. Inaltimea poate fi setata foarte usor, iar scaunul va ramane la fel de stabil. Consider asadar ca am facut o alegere buna, o legere pe care o recomand si altor persoane care doresc un scaun de birou practic si foarte accesibil.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord