Panasonic DMC LX15 – camera foto: prezentare

Panasonic DMC LX15 – camera foto: prezentareUn aparat foto care realizeaza imagini de o calitate excelenta este Panasonic DMC LX15.
Este o camera foto compacta ideala pentru fotografi, dar si pentru videografi. Avantajul sau este ca e un aparat foto compact, fiind foarte usor de tinut chiar si in buzunar.

Acest aparat este ideal pentru situatiile in care doriti sa realizati instantanee in excursii sau la diverse evenimente.

Panasonic DMC LX15 ofera un zoom optic de 3x, suficient pentru majoritatea situatiilor. Veti vedea ca veti avea de-a face cu foarte multe moduri foto daca veti apela la aceasta camera. Rezolutia fotografiilor pe care le veti realiza va fi de 20 Megapixeli, iar clipurile pot avea rezolutia maxima de 4K.

Se pot realiza chiar si fotografii in timpul filmarii. Utilizatorul va putea extrage cel mai reusit cadru si va putea alege exact fotografia potrivita. Utilizatorul poate folosi functia de rafala, pentru a realiza un numar cat mai mare de fotografii intr-un interval scurt. Apoi, imaginea preferata va fi salvata si postata pe retelele sociale.

Camera foloseste si o functie imbunatatita de focus, ceea ce le permite utilizatorilor sa focalizeze in mai multe zone ale imaginii (efectul Bokeh) si apoi sa aleaga zona pe care doresc sa o puna in evidenta. Pe partea din spate a camerei se afla un ecran tactil rabatabil si butoanele pentru setari. Pe partea de sus se afla rotita pentru modurile de fotografie.

1 comment

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord