Nu pleca fara rca la nunta!

Nu pleca fara rca la nunta!


Se insoara cel mai bun dintre prietenii tai, omul care ti-a fost ca un frate si jumatate din tine rade, iar cealalta jumatate plange…Multi cred ca inteleg ce simti. Esti fericit stiind ca isi face o familie cu fata pe care o iubeste din liceu, dar nu-ti vei mai permite sa-l suni in miezul noptii si sa-i spui:
-Frate, vino pana la mine, ca simt ca mor! Ne-am despartit iar, de data asta definitiv si nu stiu, zau, cum sa trec peste asta!

Vezi ce inseamna sa fii intr-o relatie complicata si sa te chinuiesti cu ea? El se cununa astazi, in timp ce voi sunteti iar certati. Dumnezeu stie daca veti ramane impreuna in conditiile astea. Te-ai pregatit sufleteste mult pentru nunta asta, desi esti stingher, fiindca esti cel fara de pereche. Probabil, sa-ti faca in ciuda, va veni cu altul, iar tu te vei aseza la masa si vei bea sa uiti. Asta nu se poate fiindca te duci cu masina! Ti-ai luat costum, papion si pantofii de care esti tare mandru. Parca tu ai fi ginerica.
Sufletul amarat nu poti sa-l aranjezi, dar un zambet poti sa atarni si tu in coltul gurii, ca n-o fi foc!
Acum eu nu vreau sa te sperii, dar stii ca atunci cand esti la pamant, loviturile se tin lant. Primesti din toate partile incercari intr-un ritm naucitor, asa ca te avertizez: nu te duce la nunta, in starea in care esti, fara sa treci pe la asigurari auto si incearca sa-ti tii firea!

Pregateste-te sufleteste sa o vezi la bratul altuia ca nu este proprietatea ta! Ce ai fi facut daca aveati copii impreuna si v-ati fi despartit? Viata merge inainte, omule, fii barbat! Vei gasi si tu iubirea.
Legat de rca! De ce te bat la cap? Daca te opreste politia la un control de rutina, platesti scump daca nu ai asigurare. Amenda este de 1000-2000 de lei, ti se opresc actele masinii si esti obligat sa o lasi acolo unde ai fost oprit. In plus, s-ar putea sa tragi nervos si aiurea de volan, cand ea va aparea cu alt tip sa-ti faca in ciuda si poti sifona limuzina mirilor si a nasilor. Cum? Nu ti-a mai fost aminte de rca fiindca pierzi pe toate partile? Ai pierdut-o pe zgatia asta de fata, iar cel care ti-a fost ca un frate se insoara? Dar vrei sa pierzi si mai mult?

In plus, poti face asigurarea online, cu doua zile inainte de nunta, iar polita iti vine acasa. Fiindca ai sub 30 de ani, vei plati si mai putin!
Ia, spune, cum a fost la nunta? Esti fericit si imi multumesti ca te-am pus sa-ti iei rca fiindca a fost filtru de control in fata restaurantului sa verifice daca soferii au baut! Dar mai ai un motiv imens de fericire. A venit singura la nunta si s-a asezat langa tine. Te-a intrebat ce ai de gand acum ca prietenul tau cel mai bun se insoara, asa ca in curand va fi logodna, iar scenele raman in trecut…

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord