Noua boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro – disponibila pe all-audio.ro

Noua boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro – disponibila pe all-audio.ro


Cu totii ascultam muzica, unii dintre noi ocazional, altii in fiecare zi, acasa, la locul de munca, in masina. Ne ghidam in principiu dupa expresia „muzica este parte din viata mea”. Insa pentru a ne bucura pe deplin de melodiile preferate avem nevoie de dispozitive care sa ne ofere un sunet de calitate si un bass pe masura. Avem nevoie de o boxa portabila, si vorbim acum despre brandul Bose in Romania.

Bose este un producator foarte cunoscut de dispozitive si echipamente audio atat pentru locuinte cat si in industria auto si nu numai, avand pe piata modele celebre de boxe, sisteme audio si casti. In privinta boxelor portabile, cel mai recent model de boxa portabila Bose, SoundLink Micro este cu adevarat fascinant. In ciuda dimensiunilor mici ne ofera un volum  ridicat si un bass intens, valori mult mai mari comparativ cu alte dispozitive de aceeasi dimensiune.

Accesarea si controlul unei astfel de  boxe bluetooth Bose pot fi realizate foarte usor prin intermediul aplicatiei Bose Connect, cu ajutorul careia putem chiar sa alegem de pe ce dispozitiv sa controlam boxa. Pe de alta parte, avem acces la anumite aplicatii de pe telefon prin intermediul acestui device atunci cand nu il avem la indemana. Avem acces astfel la asistenta vocala Siri si Google, accesand informatiile necesare de pe internet.

Boxa este disponibila in culorile rosu, albastru si negru.

Putem folosi boxa si pentru a prelua apelurile telefonice, oferindu-le un sunet clar si puternic astfel ca momentele neplacute cand nu auzeam bine persoana de la celalat capat al firului au ajuns la un sfarsit. Si putem vorbi foarte mult timp cu persoanele dorite, pentru ca bateria tine pana la 6 ore.

Si pentru ca tot vorbim de calitate, este de la sine inteles ca toate materialele din care este alcatuita boxa Bluetooth Bose SoundLink Micro sunt de cea mai buna calitate, rezistente la cazaturi, la zgarieturi si elimina aparitia fisurilor in ceea ce priveste exteriorul. Nici interiorul nu este mai prejos, fiind folosite componente de acceasi calitate pentru a rezista multi, multi ani fara nicio problema. Designul este unul cum nu se putea mai reusit, simplist, care sa te faca initial sa te gandesti ca nu poate fi asa de buna pe cat ai auzit, asta pana cand incepe sa cante muzica. Astfel de aspecte fac din toate modelele de boxe Bose produse cu adevarat inovative.

Conectarea la un dispozitiv se face prin Bluetooth, boxa memorand cele mai recente 8 dispozitive la care a fost conectata iar portul de incarcare este de tip Micro-B USB. Un important aspect al acestui device si care merita mentionat este faptul ca boxa este rezistenta la apa, asa ca, fie soare , fie ploi, SoundLink Micro face fata fara probleme. Boxele Bluetooth Bose SoundLink Micro vor fi disponibile in premiera in Romania pe site-ul distribuitorului Bose in Romania, www.all-audio.ro, incepand cu data de 10 noiembrie 2017. Iar daca vreti sa o primiti printre primii, puteti de pe acum sa va rezervati boxa pe acest site, disponibila cu precomanda.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord