Nokia 2 soseşte în România Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile la o singură încărcare, Nokia 2 este disponibil la partenerii din România

Nokia 2 soseşte în România Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile la o singură încărcare, Nokia 2 este disponibil la partenerii din România


București, 16.11.2017 – HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones”, anunță că terminalul Nokia 2 poate fi achiziționat de la partenerii din România la un preț recomandat de 519 RON.

Cu o durată de viaţă a bateriei de două zile (1), Nokia 2 este construit ca să rămână în funcțiune mult timp față de alte smartphone-uri care necesită reîncărcare. Cu toate acestea, impresionanta durată de viaţă a bateriei nu afectează parametrii performanței. Dotat cu platforma mobilă Qualcomm® Snapdragon™ şi un ecran de 5 inci de calitate superioară plus experienţa unui AndroidTM pur, securizat şi actualizat, terminalul Nokia 2 oferă tehnologia pe care vă puteţi baza zi de zi.

Libertatea de a face mai mult

Nu este vorba doar de capacitatea mare a bateriei de 4100 mAh, ci și de ecranul LCD de 5 inci LTPS HD care oferă o experienţă vizuală excelentă, în condiţii de consum redus de energie. Nokia 2 vă oferă libertatea de a vă bucura de o experienţă continuă de divertisment – de la materiale video HD şi fotografii clare, cu un contrast ridicat, la cântece favorite, social media şi navigare web – fără să vă faceţi griji că rămâneţi fără baterie.

Dotat cu o cameră principală de 8MP ce încorporează detectarea automată a cadrului şi auto focus, terminalul Nokia 2 asigură realizarea unor instantanee memorabile în orice moment. Cu ajutorul camerei frontale de 5MP, puteţi surprinde momentul din orice unghi. Întotdeauna veţi dispune de capacitatea suplimentară de care aveţi nevoie pentru amintirile pe care doriți să le păstraţi cu ajutorul slotului dedicat cardului de memorie şi al posibilităţii de a încărca fotografii şi materiale video fără limită (2) pe Google Photos.

Construit să reziste oricum

Corpul zvelt al terminalului Nokia 2 este construit cu precizie dintr-un singur bloc de aluminiu, în timp ce ecranul Corning® Gorilla® Glass este completat de policarbonat sculptat pe partea din spate ceea ce conferă o senzaţie excelentă, dar și construcție de calitate care se așteaptă de la un smartphone Nokia.

Întotdeauna Android pur, securizat și actualizat

Smartphone-urile Nokia oferă întotdeauna experienţa unui Android pur, securizat şi actualizat și dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, dar fără preinstalări sau skins. Lansându-se deja pregătit pentru Android Nougat şi Android Oreo, terminalul Nokia 2 primeşte actualizări lunare de securitate, astfel încât veți fi siguri că dețineți un telefon securizat şi actualizat.

Rossen Petcov, Country Manager, România & Balcani, a spus: “Am creat un smartphone în care oamenii pot avea încredere fără a mai raţionaliza durata de viaţă a bateriei atunci când nu folosesc terminalul, astfel încât acesta să dureze o zi întreagă. Fiecare element component al terminalului – de la ecran la baterie, de la chipset la designul sistemului – a fost construit ca să extragă cât mai puţină energie de la bateria dispozitivului, astfel încât fanii să se bucure de un telefon cu durată mare de funcţionare.”

Nokia 2 va fi disponibil la operatori – Orange, Vodafone și Telekom- precum și în retail și online. Disponibil în variantele single SIM și dual SIM, inițial în culorile Pewter Black și Pewter White, ulterior și în varianta Copper Black, Nokia 2 se va comercializa la un preț recomandat de 519 RON.

Despre HMD Global

Cu sediul în Espoo, Finlanda, HMD Global Oy este noua companie care găzduiește telefoanele Nokia. HMD proiectează şi vinde o gamă de smartphone-uri şi clasice, ţintite către o gamă largă de consumatori şi preţuri. Dedicată inovării şi calităţii, HMD Global Oy deţine licenţa exclusivă a mărcii Nokia pentru telefoane şi tablete. Nokia este marcă înregistrată Nokia Corporation. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.hmdglobal.com.

Nokia este marcă înregistrată a Nokia Corporation. Android, Google și Google Photos sunt mărci înregistrate ale Google LLC. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord