NOI MAGAZINE PROFI LA CALAFAT, DARABANI, DEVA, FLORESTI, NEGRU VODA SI TIMISOARA

NOI MAGAZINE PROFI LA CALAFAT, DARABANI, DEVA, FLORESTI, NEGRU VODA SI TIMISOARA


Timisoara, 9 noiembrie 2017: PROFI continua ritmul de crestere si deschide astazi alte sase magazine la Calafat, Darabani, Deva, Floresti, Negru Voda si Timisoara.

Unitatile din Calafat, Darabani si Deva functioneaza in format Standard.

Magazinul din Calafat, judetul Dolj, se gaseste la parterul blocului A15 de pe str. T. Vladimirescu, pe o suprafata totala de 318 mp, din care sala de vanzari masoara 238 mp.

Cel din Darabani, judetul Botosani, se afla pe str. 1 Decembrie, nr.104, si dispune de o suprafata totala de 530 mp, suprafata de vanzari fiind de 341 mp.

 

Unitatea din Deva, judetul Hunedoara, este amplasata pe str. I. L. Caragiale, nr.20, si se intinde pe o suprafata totala de 420 mp, din care sala de vanzari este de 269 mp.

In format City sunt deschise magazinele din Floresti si Timisoara. Unitatea din Floresti, judetul Cluj, este amplasata pe str. Tauti, nr.13, si are o suprafata totala de 136 mp, cu o sala de vanzari de 98 mp.

Unitatea din Timisoara este situata la parterul bl. C14 de pe str. Stefan cel Mare, nr.45, si se intinde pe o suprafata totala de 158 mp, suprafata de vanzari fiind de 118 mp.

dav

Magazinul din comuna Negru Voda, judetul Constanta, se afla pe soseaua Constantei, nr.13B. In format Loco, acesta are o suprafata totala de 356 mp, sala de vanzari masurind 245 mp.

Cu magazine prezente in 358 de localitati si o echipa de peste 12.000 de oameni, PROFI este reteaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografica din Romania.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord