Inovatie si tehnologie de la Bose

Inovatie si tehnologie de la Bose


De cate ori nu vi s-a intamplat sa vreti sa ascultati muzica in timp ce desfasurati o activitate in casa dar sunetul sistemului audio nu se propaga pana in alta camera la un volum moderat? Sau ati vrut sa organizati o iesire in aer liber cu prietenii iar dispozitivele audio folosite va lasau tocmai cand va era lumea mai draga?

Este tipul sa uitati de toate aceste amintiri neplacute pentru ca acum puteti avea parte de sunet de calitate, puternic, natural si pentru o zi intreaga cu boxa portabila Bose SoundLink Revolve Plus. Primul lucru care face din aceasta boxa un device de calitate este faptul ca este oferita de Bose, un profesionist in ceea ce priveste sistemele si dispozitivele audio. SoundLink Revolve Plus este totodata si cea mai performanta boxa bluetooth Bose, tehnologiile si materialele folosite pentru realizarea acesteia fiind de cea mai inalta calitate.

Aceasta boxa este perfecta pentru a asculta melodiile preferate oriunde, oricand. Este foarte portabila, manerul flexibil va permite sa o manevrati foarte usor. Designul este cu adevarat inedit, eu personal nu am mai intalnit pana acum un dispozitiv audio ca acesta. Si acesta este unul din factorii care o fac atat de portabila si usor de carat dupa noi oriunde.

In ceea ce priveste avantajele acestei boxe, cel mai important de precizat este ca rezista la apa, asa ca ne putem bucura de sunetul de calitate oferit de aceasta chiar daca afara incepe ploaia sau vrem sa mergem la piscina sa inotam. Un alt punct forte este reprezentat de rezistenta acesteia la lovituri si socuri, asa ca nu trebuie sa ne ingrijoram daca o vom scapa pe jos sau o vom lovi din greseala. Tot ceea ce este inglobat in interior este conectat astfel incat sa reziste la acesti factori.

Tehnologia folosita pentru difuzoare ii permite acestei boxe sa ne ofere o acoperire de 360° a sunetului asa ca nu conteaza in ce directie ne aflam, vom avea parte de acelasi sunet clar si intens. Datorita razei de actiune wireless de pana la 9 metri ne putem indeparta de boxa fara griji, iar autonomia de 16 ore o face perfecta pentru o iesire pe afara cu prietenii.

Ca la orice boxa portabila Bose, si in cazul lui SoundLink Revolve Plus avem la indemana aplicatia Bose Connect prin care ne putem conecta sau schimba intre mai multe dispozitive Bluetooth mult mai usor. Totodata, este prezenta si comanda vocala pe care o accesam apasand butonul Multifunction. Cu ajutorul acesteia putem accesa asistentii vocali Siri si Google daca nu avem la indemana telefonul.

Va puteti achizitiona acest device premium de pe site-ul all-audio.ro, partenerul Bose in Romania,  in variantele de culoare Silver sau Black, printr-o comanda rapida.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord