Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 pentru Audi Q2

Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 pentru Audi Q2


Goodyear a anunțat că Vector 4Seasons Gen-2 a fost acreditată ca echipare originală pentru Audi Q2.
Anvelopa a fost dezvoltată pentru conducătorii auto care locuiesc în regiuni cu ierni blânde și care nu vor să se gândească la schimbarea anvelopei în fiecare an. Anvelopa Vector 4Seasons Gen-2 este potrivită în mod special pentru mediile urbane care se confruntă cu diferite condiții rutiere și meteorologice.

Anvelopa a fost aprobată pentru Audi Q2 în două dimensiuni: 215/60R16 95V și 215/55R17 94V. Anvelopele vor fi marcate “AO”, arătând că acestea sunt aprobate de Audi ca echipare originală.

Modelul benzii de rulare a anvelopei Vector 4Seasons Gen-2 este dezvoltat pentru a se potrivi nevoilor de vară și de iarnă, așa cum este indicat de marcajele M+S și fulgul de zăpadă prezente pe flancul anvelopei. Datorită tehnologiei SmartTread, Vector 4Seasons Gen-2 oferă, de asemenea, performanțe excelente pe drumurile umede, alunecoase și înghețate. Stabilitatea, manevrabilitatea și durabilitatea sunt caracteristici cheie care definesc anvelopele din a doua generație Vector 4Seasons.

“Din nou, putem anunța cu mândrie că modelul Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 a fost ales de un producător de mașini premium, Audi. Această anvelopă este soluția potrivită pentru o mașină multifuncțională, care permite șoferilor să conducă în condiții rutiere și meteorologice diferite, fără a-și schimba anvelopele înainte de iarnă sau de vară “, spune Nick Harley, directorul general al Goodyear OE Consumer EMEA.

Despre Goodyear

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume. Are aproximativ 65.000 de angajați și își fabrică produsele în 47 de unități de producție în 21 de țări peste tot în lume. Cele două centre ale sale pentru inovare din Akron, Ohio, și Colmar-Berg, Luxemburg, se luptă să dezvolte produse și servicii de ultimă generație care stabilesc standarde tehnologice și de performanță în această industrie. Pentru mai multe informaţii despre Goodyear şi produsele sale, vizitaţi www.goodyear.ro

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord