Gearbest ofera discount-uri mari la drone, masinute rc si jucarii

Gearbest ofera discount-uri mari la drone, masinute rc si jucarii


Gearbest ofera reduceri importante la 2 modele de drone de la DJI, acestea sunt DJI MAVIC Pro si DJI Spark Mini si fiecare are caracteristici de top pentru segmentul caruia i se adreseaza.

De asemenea, in cadrul promotiei GearBest, puteti obtine reducere de pana la 25% la drone utilizand cuponul RCCool1111, 20% reducere la RC Cars datorita cuponului GoCar1111 si 25% reducere la cutie toys folosind cuponul LovelyToy1111

Spark ofera moduri inteligente de control ale zborului, gimbal mecanic pe 2 axe si o camera de 12 MP sunt doar cateva din caracteristicile care o diferentiaza de celelalte drone din acesta categorie de mini-drone.La acestea se adauga functia de lansare rapida si functia FaceAware de recunoastere faciala, Spark poate decola chiar si din palma, ridicandu-se in aer si asteptand instructiunile dvs de zbor.
Cuponul de reducere pentru DJI Spark Mini este DJISM11 iar stocul este limitat la 100 unitati.

Principalele caracteristici sunt stabilizatorul pe doua axe si camera Full-HD care va permit obtinerea unei poze stabila si clara indiferent de miscarile dronei sau conditiile atmosferice.
Controlul prin gesturi, chiar si in lipsa unui telefon sau telecomenzi. Spark este capabil sa scaneze obiectele din jur si sa reactioneze, putand fi controlat cu ajutorul gesturilor din maini, iar aplicatia DJI GO4 ofera multiple functii de control predefinite, setari asupra dronei si o siguranta sporita in aer.
Ca un bonus, Spark Mini ofera posibilitatea de a putea folosi DJI Googles cu ajutorul carora puteti controla si vedea tot ceea ce “vede” drona si zborul acesteia.

Fratele mai mare al lui DJI Spark Mini, DJI Mavic Pro este disponibil si el in cadrul aceleiasi promotii, utilizand cuponul DJIMavic11

DJI MAVIC PRO aduce cele mai noi tehnologii. Cu ajutorul a 24 de procesoare si al unui nou sistem de transmitere, DJI MAVIC PRO mai vine la pachet si cu o nouă camera 4 K de 12 MPx si un nou gimbal stabilizator pe 3 axe.Cu ajutorul noilor tehnologii, DJI MAVIC PRO are acum o rază de zbor de 7 km. In acelasi timp transmite FULL HD la 1080p catre telecomanda datorita ultimelor tehnologii OCUSYNC cu care DJI MAVIC PRO este dotata.Flight Autonomy este un sistem integrat de senzori prin care DJI MAVIC PRO citeste si evita in timp real obstacole aflate la la 15 metri in fata.
DJI MAVIC PRO are implementat inca un sistem inovativ si anume Gesture Mode care iti face o poza imediat ce faci o miscare de salut catre drona.

2 Comments

Add yours

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord