Flybe a ales Amadeus pentru transformarea digitală

Flybe a ales Amadeus pentru transformarea digitală


Clienții Flybe beneficiază de o experiență digitală îmbunătățită, care include oferte personalizate și prețuri adaptate conform cerințelor. Adoptarea suitei complete Altéa de la Amadeus susține strategia de îmbunătățire a afacerii companiei Flybe.

București, 23 noiembrie 2017. Flybe, cea mai mare companie aeriană regională din Europa, este pregătită să sporească semnificativ experiența digitală pe care o oferă clienților prin semnarea cu Amadeus a unui contract dedicat implementării unei game largi de tehnologii avansate prin intermediul suitei Altéa.

Acțiunea de revizuire a ofertei sale digitale susține strategia continuă de îmbunătățire a afacerilor companiei Flybe, care include construirea unei oferte digitale interactive, cu grad avansat de personalizare, pe tot parcursul experienței clienților săi, înainte, în timpul și după călătorie. De asemenea, soluțiile mobile Amadeus vor oferi pasagerilor liniei aeriene opțiuni de cazare în perioadele de întrerupere, direct din aplicația mobilă a companiei Flybe.

Christine Ourmières-Widener, Chief Executive Officer la Flybe, a comentat: “Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Amadeus pentru a implementa ceea ce va fi o transformare digitală inovatoare pentru Flybe. Acesta va aduce o serie întreagă de noi oportunități de vânzare și de îmbunătățiri operaționale care vor conduce la creșterea veniturilor, dar, în cele din urmă, pasagerii noștri vor beneficia în călătoriile lor de acces la experiențe digitale de vârf în multe puncte de contact. Acest proiect reprezintă un pas important în dezvoltarea unui plan de afaceri durabil pentru compania aeriană.”

O parte esențială a strategiei de afaceri a companiei Flybe este axată pe îmbunătățirea experienței clienților. Adoptarea întregului sistem Amadeus Altéa Passenger Service System (PSS), care oferă date integrate privind pasagerii și capacitatea de a furniza un serviciu mai consistent în toate punctele de contact ale clienților, va permite îndeplinirea acestui obiectiv. Tehnologia va ajuta, de asemenea, Flybe să își sporească veniturile prin canalele de vânzări inovatoare și multiple oferite de Altéa Suite.

Julia Sattel, Senior Vice President, Airlines la Amadeus, a adăugat: “Astăzi călătorii așteaptă ca liniile aeriene să livreze oferte cu un grad avansat de personalizare în mod consistent, prin mai multe canale și la momentul potrivit. Pentru o companie aeriană precum Flybe, care generează circa 80% din veniturile sale online, acesta este un semnificativ vot de încredere în tehnologia avansată de management digital, de merchandising și de experiență a clienților furnizată de Amadeus. Considerăm acest lucru ca un exemplu de bună practică a modului în care Amadeus poate sprijini o companie aeriană în atingerea obiectivelor sale de transformare digitală și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu Flybe pentru a ajuta compania aeriană să își implementeze strategia de afaceri”.

În plus față de suita Altéa, Flybe a semnat pentru Amadeus e-Retail, Amadeus Anytime Merchandising și Amadeus Customer Experience Management. Tehnologiile vor fi implementate până la sfârșitul anului 2018.

Note pentru editori

Despre Amadeus

Amadeus este lider în furnizarea de soluții de tehnologie și de distribuție pentru industria de turism. Grupurile de clienți includ furnizori de turism (de exemplu, companii aeriene, hoteluri, operatori de transport feroviar, linii de feribot, etc.), vânzători din turism (agenții de turism și site-uri specializate) și clienți finali (corporații și companii de management al turismului).

Grupul Amadeus are în jur de 15.000 de angajați la nivel global, în sediile centrale din Madrid (sediul central corporativ), Nisa (dezvoltare) și Erding (operațiuni), precum și în cele 70 de reprezentanțe Amadeus la nivel global.

Amadeus este listată la Bursa de Valori Spaniolă, sub simbolul “AMS.MC” și este o componentă a indicelui IBEX 35.

Pentru a afla mai multe despre Amadeus, vă rugăm să vizitați www.amadeus.com  și www.amadeus.com/blog  pentru mai multe detalii despre industria de turism.

Urmăriți-ne și pe:

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord