Domeniu agrozootehnic poate fi profitabil

Domeniu agrozootehnic poate fi profitabil


In societatea in care traim se consuma din ce in ce mai mult motiv pentru care cei care produc ceea ce consuma oamenii sunt cei mai buni oameni de afaceri. Iustin Paraschiv este un exemplu foarte bun in acest sens. Acesta a fost declarat in 2010 cel mai tanar milionar in euro de catre revistele de specialitate. Cum a reusit acesta sa ajunga in aceasta postura? In primul rand prin foarte multa munca dar si prin investirea banilor intr-un domeniu de activitate rentabil. Care este acest domeniu precum  si care a fost traseul acestuia pana sa ajunga cel mai tanar milionar in euro aflati din continuarea acestui articol.

Iustin Paraschiv a inceput munca de tanar, inca din timpul facultatii. Chiar daca pentru foarte multi studenti facultatea inseamna foarte multa distractie pentru Iustin Paraschiv a insemnat foarte multa munca deoarece acesta a lucrat in cadrul afacerii pe care o aveau parintii lui. Dorind sa devina cat mai independent, dupa un an de munca in cadrul afacerii familiei, Iustin Paraschiv isi deschide prima afacere si implicit drumul spre succes. Carmistin este pentru Iustin Paraschiv cel mai de suflet proiect deoarece acesta reprezinta inceputul acestuia in afaceri. Comertul cu cereale si produse alimentare a fost prima activitate in care si-a incercat abilitatile de antreprenor Iustin Paraschiv. Si pentru ca acesta a avut viziune pe termen scurt mediu si lung, a reinvestit profitul in achizitionarea de terenuri agricole. Practic, acesta a fost debutul lui in agricultura. Zootehnia, cresterea puilor sau a vitelor au fost urmatoarele domenii de activitate in care Iustin Paraschiv si-a demonstrat cu succes talentul de antreprenor.

Activarea derulata cu succes in aceste domenii de activitate au facut ca in 2010 acesta sa fie declarat de catre revistele de specialitate cel mai tanar milionar in euro, lucru care cu siguranta nu este de lepadat. Pe langa faptul ca Iustin Paraschiv se poate lauda cu aceasta titulatura, acesta se poate lauda cu faptul ca de-a lungul timpului a creat mii de locuri de munca, lucru care din punctul meu de vedere este de apreciat mai ales in conditiile in care cei care creaza locuri de munca sunt din ce in ce mai putini.

In concluzie, succesul din mediul de afaceri nu tine cont de varsta pe care o are antreprenorul ci tine cont de talentul acestuia, viziunea pe care o are precum si de efortul pe care acesta il depune pentru a-si indeplini visul. Daca doresti sa afli mai multe informatii despre Iustin Paraschiv, click aici.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord