Cum mai optimizezi dupa schimbarile de algoritm ale Google

Cum mai optimizezi dupa schimbarile de algoritm ale Google


Dupa atatea schimbari de algoritm din partea Google, multi ar spune ca sa mai optimizezi un site fara sa te trezesti penalizat, este aproape imposibil. Ma incapatanez sa va spun insa ca nu este deloc asa.

Cum mai optimizezi seo, fara sa fii penalizat?

In primul rand, toti cei care va stiti cu musca pe caciula, ar trebui sa scapati rapid de toate backlink-urile care ar putea dauna site-urilor voastre. Daca ati primit un numar imens de backlink-uri exact cand ati lansat site-ul si dupa nu ati mai primit deloc, nu e bine.

Daca aveti un EMD (Exact Match Domain) si ati insistat prea mult pe link-uri pe ancora principala, din nou nu e bine.

Daca aveti continut duplicat pe paginile si posturile site-ului, iar nu poate fi decat rau. La atatea probleme insa, care sa fie solutia pentru o optimizare si analiza seo corespunzatoare?

Raspunsul meu e simplu. Apelati la niste oameni care chiar stiu ce inseamna optimizare seo si chiar fac treaba de calitate. Fara aceasta conditie, va puteti trezi cu penalizare fara sa va dati seama. Daca apelati la o echipa de experti seo insa, nu inseamna ca totul e gata.

Continutul inca are cea mai mare valoare in fata Google asa ca nu va zgarciti in a oferi cat mai mult continut de calitate. Si aici insa, trebuie sa aveti mare grija. Nu se face totul dupa ureche. Nu publicati mai multe articole odata si dupa va opriti. Pentru ca totul sa mearga bine, aveti nevoie de continut constant.

Mai bine publicati cate un articol zilnic decat sa publicati o data un calup si dupa, o saptamana doua sa nu mai publicati nimic. Un expert seo poate face treaba buna insa nu fara ajutorul vostru.

Incercati mereu sa pastrati un site curat, fara spam, fara prea multe link-uri externe, fara zeci de link-uri in footer, fara sute de site-uri fara autoritate care sa trimita link spre voi. Decat multe si proaste, mai bine putine link-uri si de calitate.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord