Casa de avocatura care te reprezinta cu succes

Casa de avocatura care te reprezinta cu succes


In redactie s-au facut restructurari masive ca sa le numesc optimist si sa nu le spun disponibilizari. Cineva parca este pus sa distruga si oamenii si calitatea publicatiei. Mai intai au diparut stirile externe, apoi curiozitatile, stirile economice si paginile s-au umplut cu pozele vedetelor care-si arata lenjeria intima, cu stiri inventate si vulgare. Se merge pe semnarea materialelor cu psedudonim sau initiale ca nimeni sa nu fie tras la raspundere ca se scrie despre X ca a facut sex cu Y in lift.
Mi-e mila de naivii care cred in stirile pe care le citesc in ziare, de fapt sentimentul s-a nascut simultan cu ”gaina care a nascut pui vii”.
Ni se explica faptul ca trebuie sa ne reinventam, daca vrem sa supravietuim si sa ne tabloidizam, desi piata este deja suprasaturata!!!

Dar astazi am sa vorbesc despre relatia dintre mine si patron. Scriu zilnic materiale de 3-4 pagini, ma documentez in prealabil, iar la sfarsitul zilei ma dor degetele si capul. In plus, o multime de probleme personale ma macina: am fost evacuat din casa si risc sa stau pe drumuri, sunt obligat sa ma ”prostituez moral” scriind articole abjecte sa nu fiu dat afara.

Asa ca intr-o zi nu ma pot scula din pat si sun un prieten. Peste cateva ore eram deja internat la spital. Sun la redactie sa anunt si mi se raspunde sa trec pe la resurse umane cand imi revin, sa-mi iau cartea de munca. Nu asteptam sa ma viziteze, dar nici sa-mi faca asta. Mi se spune ca litera cu care mi-au desfacut contractul de munca reprezinta sfarsitul reangajarii mele.

Scrasnesc din dinti de pe patul de spital si rog un prieten sa-mi caute un avocat de la motorgacanureci.ro fiindca sunt cei mai buni in dreptul muncii. Solicit o consultanta telefonica, iar disponibilitatea lor ma surprinde. Au capacitatea de a ma asculta fara sa ma intrerupa si capacitatea de a retine detalii. Se vede cu ochiul liber ca sunt profesionisti. Mi se spun deja articolele de lege care imi vor da castig de cauza si ma vor reabilita pe piata muncii. Patronul trebuie sa plateasca pentru nedreptatea facuta! Nu sunt razbunator, apreciez ca de 15 ani imi da salariu, dar decizia lui de a ma da afara in timp ce ma aflu in concediu medical umple paharul.

Ce a urmat? Colectarea dovezilor, gasirea martorilor-cheie de catre reprezentantii casei de avocatura. Multa migala si discernamant, mult profesionalism si sacrificiu. Asa am putut afla ca patronul detinea mai multe firme, iar dupa comiterea unor ilegalitati le abandona. Firmele fantoma greseau intotdeauna, iar el devenea un fel de victima. Ingineriei sale infractionale i-au venit de hac profesionistii in dreptul muncii pe care i-am angajat.
Cert este ca am putut beneficia de sonaj, s-a anulat litera aceea din cartea de munca si am primit despagubiri morale substantiale. Astazi castig mult mai bine ca freelencer, in timp ce ziarul a fost ingropat de tot de catre patronul sau . Zilnic primesc la retur cele cateva sute de exemplare, pe care isi permit sa le tipareasca…

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord