BROXO X BIOGREEN – Solutie pentru curatat pantofii din piele

BROXO X BIOGREEN – Solutie pentru curatat pantofii din pieleDaca sunteti in cautarea unei solutii eficiente pentru a curata pantofii din piele, atunci Broxo X Biogreen este alegerea voastra. Aceasta solutie a fost realizata pentru a curata incaltamintea din piele. Produsul va fi aplicat pe incaltamintea din piele si se va intinde pe toata suprafata cu ajutorul unei lavete. Este ideal pentru ghetele din piele. Acest produs va fi foarte usor de folosit si veti vedea ca tot ce va trebui sa faceti va fi sa-l aplicati pe pantof. El isi va face foarte bine treaba si va va oferi o protectie sporita a pantofilor.

Trebuie sa mai stiti ca acest produs se va infiltra in pielea pantofului vostru si pe langa aspectul pe care il va avea pantoful, pielea acestuia va fi mult mai rezistenta in timp. Nu va trebui sa amestecati acest produs cu un alt produs. De asemenea, aveti in vedere faptul ca acest produs ar trebui pastrat la o temperatura cuprinsa intre 5 si 30 de grade. Daca il veti tine la o temperatura negativa, va exista riscul ca acest produs sa se deprecieze destul de mult. Aveti grija sa-l aplicati doar pe pielea pantofului si sa folositi o carpa pentru a-l imprastia cat mai bine.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord