Black Friday la incaltaminte sport – reducerile continua pe Broxo.ro in perioada 24-26 Noiembrie

Black Friday la incaltaminte sport – reducerile continua pe Broxo.ro in perioada 24-26 Noiembrie


Reducerile de Black Friday 2017 continua pe Broxo.ro in perioada 24-26 Noiembrie.

Generozitatea distribuitorilor de incaltaminte Broxo.ro este fara limite pentru ca:

  • la mersul relaxat asorteaza cheltuieli relaxate. Privind produsele nu-ti vine sa crezi ca ele costa asa de putin, cand asigura o deplasare confortabila si securitatea intregului corp. Talpa este solida, antiderapanta si protejeaza piciorul de obstacole si pietrele sau cioburile intalnite pe strada. Materialele din care sunt confectionate incaltarile sunt cele mai bune: piele naturala fina, captuseala din material textil catifelat care absoarbe transpiratia. In plus apa nu intra la picioare fiindca toate materielele sunt impermeabile si tin de cald.

Cu o astfel de incaltaminte sport strabati cu placere orasul de la un capat la altul, nu te sperii ca trebuie se mergi la piata si te intorci cu o multime de sacose pline, fiindca nu te dezechilibrezi, cum ti s-ar intampla cu o incaltaminte cu tocuri. De asemenea conduci cu placere si esti ferit de accidente cu adidasi cumparati de aici, deci nu exageram daca iti spunem ca o incaltaminte buna iti salveaza viata

  • reducerile de Black Friday sunt in prelungiri ca toata lumea sa-si cumpere o pereche de sneakers. Poti comanda profitand de reducerile masive de pret de vineri, 24 noiembrie,  2017, pana duminica, 26 noiembrie si realizezi ca magazinul este generos si in timpul de gandire pe care-l ofera clientilor.
  • accesul relativ usor la produsele de lux oferit tuturor oamenilor din noiembrie, pana la sfarsitul lui decembrie, fiindca vor urma alte oportunitati: lichidari de stoc si reduceri care vor ajunge pana la 65%.

Pe Braxo.ro de toamna pana iarna se desfasoara sarbatorile reducerilor, iar oamenii nu ar trebui sa fie nepasatori la surprizele pregatite!

De exemplu, Adidas Originals Tubular Defiant W poate fi cumparat in acest moment cu suma de 237,60 lei, pretul initial fiind de 552 lei. Uitandu-te la produse, ai fi tentat sa crezi ca ele nu-ti vor fi accesibile niciodata, dar asa cum un pom roditor isi pleaca crengile sa se bucure oricine de fructe si Broxo.ro scade preturile si prelungeste perioada generozitatii sale pana in anul viitor ca oamenii sa-si protejeze picioarele cu cea mai buna incaltaminte.

Profitati de reduceri si comandati, comandati, comandati!

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord