Baile Olanesti

Baile Olanesti


Baile Olanesti este o statiune ce cheama la odihna si la distractie. Locatia este la indemana oltenilor, Baile Olanesti fiind un orasel in care se pot simti bine si distra turistii tineri si persoanele in varsta, cu afectiuni medicale deopotriva. Cine nu viseaza sa evadeze in mijlocul unui peisaj frumos care sa ii ofere prilejul de a se relaxa total, de a respira aer curat si de a-si mai dezmorti si inmuia putin gatul si spatele amortite dupa o saptamana de munca ?

 

Baile Olanesti este o statiune situata la 140 de kilometri distanta de Craiova, rezolvarea tutuor problemelor de ordin medical si nu numai. Baile Olanesti este una din putinele localitati de la noi din tara care reuseste sa intruneasca intr-un chip armonios doi factori naturali de cura – factorul climatic si factorul topoclimatic local dar si factorul hidromineral constituit din apele minerale. Statiunea ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice de la noi din tara in ceea ce priveste numarul de izvoare, debitul total zilnic al acestora dar si varietatea compozitiei si concentratiei apelor minerale.

 

Persoanele interesate pot gasi in statiune un numar de 14 izvoare iodurate, sase sulfurate si clorurat-sodice, patru izvoare cu ape diuretice, un izvor bicarbonat, cu emanatii abundente de gaze, doua purgative, doua izvoare feruginoase precum si doua izvoare cu compozitie mixta.

 

In plus, un punct de atractie deosebit il constituie Palatul Olanesti, unul dintre numeroasele case si palate construite pentru familia Ceausescu. Acesta este locul in care familia urma sa petreaca Revelionul 1990.  Nu au mai apucat insa fiind ucisi in decembrie 1989.

 

Zona turistica din jurul statiunii Baile Olanesti s-a dezvoltat si ea foarte mult in ultima perioada, tot mai multi investitori ajungand aici, deschizandu-si hoteluri, pensiuni, vile, chiar si centre SPA.

Grupul Tisa a aparut in urma cu peste 20 de ani, ofera servicii turistice premium, avand peste 200 de locuri de cazare. Este prezent atat in Baile Olanesti cu Hotel Tisa, Vila Tisa, Pensiunea Tisa, dar si in Ocnele Mari- prin Vila Tisa. Grupul Tisa ofera cele mai bune servicii de cazare Baile Olanesti datorita camerelor luminoase, spatioase si confortabile, indiferent de unitatea de cazare aleasa, beneficiati de reduceri la Centrul SPA, pot fi realizate pachete personalizate de petrecere a sarbatorilor, a Revelionului, beneficiati de numeroase facilitati pentru grupuri, persoanele varstnice au bonusuri si sunt favorizate prin programe specifice varstei beneficiind de tratament gratuit pe baza trimterii de la medicul de familie.

 

Mai mult, sustinem si educatia copiilor- Tisa fiind locatia favorabila pentru tabere de copii, cantonamente, coordonatorii si organizatorii care aleg locatia noastra beneficiind la randul lor de gratuitati si o serie de facilitati. Hotel Tisa beneficiaza de piscina interioara, astfel incat relaxarea este favorizata indiferent de conditiile climatice exterioare, impreuna cu sauna si baile cu aburi facand locatia ideala care satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri.

 

In cadrul Grupului Tisa pot fi organizate evenimente si conferinte, intalniri de team-building. Va stau la dispozitie 2 sali moderne de conferinta dotate cu proiectoare, sisteme de sonorizare profesionala, astfel incat sa fim alegerea cea mai eficienta indiferent de natura evenimentului.

Mai nou, din 2016 in Baile Olanesti a aparut si Tisa Spa Resort, un SPA modern ce contine jacuzzi, thermarium, fintess, etc putand fi locul ideal pentru relaxare, recuperare, petrecerea timpului liber cu familia.

 

In cadrul acestei statiuni pot fi prevenite si tratate numeroase afectiuni medicale, afectiuni cardiovasculare, respiratorii, boli cronice si nutritionale specifice copiilor, afectiuni digestive, boli de metabolism.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord