Bagsy.ro – noul tau magazin online de genti

Bagsy.ro – noul tau magazin online de genti


Geanta este un accesoriu fara de care nicio femeie nu iese in oras, indiferent de ocazie si de locul in care merge. In geanta, femeile au toate obiectele de care ar putea avea nevoie pe parcursul unei zile, chiar si in cazul unei situatii neprevazute. Geanta este foarte importanta pentru orice femeie iar alegerea unei noi genti este o sarcina destul de grea.

Sunt multe aspecte care trebuie luate in considerare, fiecare femeie avand alte preferinte. De la materialele din care este realizata pana la design si dimensiune. Dar cu toate acestea, toate femeile pot rasufla usurate pentru ca doar pentru ele se lanseaza un nou mall online pentru genti, Bagsy.ro, ceea ce inseamna multe branduri de genti.

Desigur ca toate produsele oferite spre vanzare vor fi de o calitate excelenta si, pentru ca vorbim de comertul online, preturile vor fi mai accesibile decat in magazinele offline iar ofertele speciale si reducerile de sezon nu vor lipsi. Bagsy pune accentul pe genti din piele, precum si pe genti realizate din piele combinata cu diverse materiale textile si insertii plastice si din metal.

Cu ocazia lansarii, Bagsy pune la dispozitia viitorilor clienti un concurs ale carui premii vor consta in vouchere de cumparaturi intre 75 lei si 150 lei. Conditiile de participare sunt foarte simple: participantii trebuie sa se inscrie la newsletter-ul Bagsy si sa atraga la randul lor un anumit numar de prieteni de pe Facebook care sa se inscrie la randul lor in newsletter. Si eu le recomand cititoarelor, dar si cititorilor care vor sa le faca partenerelor un cadou deosebit sa se inscrie la acest concurs si sa le recomande si prietenilor, pentru a se bucura impreuna de reduceri substantiale atunci cand vor merge la cumparaturi.

Iata ce am primit pe mail de la cei de la Bagsy:

„Salut,

Ne bucuram ca te-ai inregistrat pe Bagsy.ro – cel mai mare mall de genti din Romania. Acum incepe distractia: recomanda Bagsy si castigi vouchere cu reduceri de pana la 150 lei.

Acceseaza linkul de verificare cont.

Acceseaza linkul tau unic de recomandare si castiga cu Bagsy.

Iti reamintim cum poti castiga vouchere cu reduceri:
Aduna 5 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 75 lei
Aduna 10 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 100 lei
Aduna 20 prieteni care sa confirme inscrierea si castigi un voucher de 150 lei

Pentru intrebari suplimentare te rugam sa contactezi echipa de suport:
lansare@bagsy.ro.”

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord