Am testat un sistem de gaming de ultima generatie, dotat cu procesor AMD Ryzen 7 1800X si placa video Sapphire Nitro+Radeon RX 570 Series

Am testat un sistem de gaming de ultima generatie, dotat cu procesor AMD Ryzen 7 1800X si placa video Sapphire Nitro+Radeon RX 570 Series


Pentru orice gamer profesionist este important sa aiba la dispozitie un sistem cat mai puternic, care sa poata rula cele mai noi si mai solicitante jocuri si, de ce nu, programe de editare video.
Cum de la un an la altul jocurile sunt tot mai detaliate si consuma mai multe resurse, toti pasionatii de jocuri incearca sa isi construiasca sisteme din ce in ce mai puternice.

In alegerea unui sistem optim pentru gaming trebuie sa tinem seama de multe aspecte, astfel incat toate componentele sa functioneze perfect. Nu putem alege o placa de baza prea veche daca procesorul si placa video sunt de ultima generatie sau o sursa de putere mica care sa nu poata alimenta corespunzator placa video. Toti gamerii cauta cele mai rapide componente iar AMD le vine in ajutor. Eu am testat un sistem de gaming dotat cu procesor AMD Ryzen 7 1800X si placa video Sapphire Nitro+Radeon RX 570 Series. Carcasa folosita este Versa C23 TG, de la Thermaltake.

mde

mde

mde

mde

dav

dav

Cu aceasta configuratie, poti rula cele mai noi jocuri. Procesorul AMD Ryzen 7 1800X Octa-Core, tactat la o frecventa de 3.6GHz este unul dintre cele mai rapide modele oferite de cei de AMD si e ideal atat pentru gaming, cat si pentru a realiza mai multe task-uri in paralel fara probleme.

Placa video Sapphire Nitro+Radeon RX 570 Series, cu o memorie de 4GB de tip GDDR5, nu va intampina dificultati in rularea oricarui joc, chiar si la 60fps.
Sistemul testat de mine are si 16 GB de memorie RAM substantiala, astfel ca ne putem bucura de o experienta de gaming deosebita.

Configuratia sistemului:

CPU: AMD Ryzen 7 1800X
Cooler: Thermaltake Riing 380 RGB
Mobo: GIGABYTE X370 AORUS Gaming 3
Memory: 2×8 GB DDR4 3000 Mhz Corsair
Storage: NVMe WD Black 512GB
VGA: Sapphire Nitro + Radeon RX 570 Series
Case: Thermaltake Versa C23 RGB Tempered Glass Black
PSU: Thermaltake Thoughpower RGB 750W

 

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord