X4 Soul Vision: Proiecție portabilă, oriunde ai fi

X4 Soul Vision: Proiecție portabilă, oriunde ai fi


Allview revine cu o nouă imagine de teasing legată de produsul Allview despre care va schimba modul în care utilizatorii vor interacționa cu experiențe video. Este vorba de primul telefon Allview cu proiector portabil: X4 Soul Vision.

X4 Soul Vision: Proiecție portabilă, oriunde ai fi

Oriunde te-ai afla, poți transforma rapid spațiul în care te afli într-o sală de întâlnire sau sală de cinema. Vei eficientiza costurile afacerii tale și vei surprinde partenerii cu prezentări rapide și dinamice. Vei putea viziona oriunde împreună cu prietenii tăi serialele sau show-urile preferate.

Mai mult de atât, pentru că nu ai întotdeauna posibilitatea de a proiecta perpendicular, echipa Allview a pregătit un smartphone care aplică o corecție inteligentă automată a imaginii astfel încât proiecția să fie mereu perfectă, dreptunghiulară.

În curând, Allview va lansa X4 Soul Vision, un smartphone cu proiector portabil care va reda imagini la aceeași calitate ca a unui proiector cu laser.

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Aldea Bogdan

    Sunt impresionat de ceea ce am citit, astept cu nerabdare lansarea produsului. Sunt sigur ca aceasta functie va fii utila mai multor persoane nu numai mie.

  2. 3
    Vally Sandu

    Este foarte interesant produsul, am l-am vazut pe site-ul producatorului si are specificatii destul de bune, insa cred ca procesorul este cam slabut.

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord