Utilaje profesionale pentru lucrari de anvergura

Utilaje profesionale pentru lucrari de anvergura


Nu exista zi in care in orice sat sau oras sa nu se construiasca ceva. Mai ales in cadrul oraselor, in fiecare zi este demarat cate un nou proiect, fie pentru o strada fie pentru o cladire sau o firma locala sau o companie multinationala care isi deschide o noua fabrica sau un nou sediu.

In astfel de situatii treaba trebuie sa decurga rapid si fara greutati asa ca orice persoana va alege cele mai bune materiale dar si cele mai bune utilaje constructii care sa lucreze rapid si eficient. In functie de tipul lucrarii avem nevoie de tipiri diferite de utilaje de la aparate ce pot fi folosite de o singura persoana pana la masinarii de mare tonaj precum betoniere, excavatoare sau auto-basculante.

Daca este vorba despre asfaltarea unei strazi, in primul rand trebuie ca asfatul vechi sa fie indepartat si apoi trsnaportat pentru a elibera zona in care urmeaza sa fie turnat noul asfalt. Pentru a incarca cat mai repede molozul, nimeni nu poate intrece eficienta unui incarcator frontal care are o cupa cu capacitate foarte mare si o putere pe masura la ridicarea cupei. O astfel de masinarie poate fi folosita atat la incarcarea milozului in auto-basculante cat si la incarcarea materialelor de constructie prime precum piatra sau nisip.

Daca pe suprafata carosabila s-au format gropi pana la nivelul solului iar specialistii preconizeaza ca si pe viitor se vor putea forma, cel mai bine este sa folosim un mai compactor pentru a presa cat mai bine pamantul din zona in care s-a produs groapa. Acesta este un utilaj care poate fi folosit de catre o singura persoana si este foarte usor de manevrat de un lucrator cu experienta.

Un alt tip de lucrari la care este necesara folosirea utilajelor grele este inlocuirea conductelor subterane de apa, gaze sau canalizare care necesita executarea de sapaturi, lucru pentru care cel mai potrivit este un buldoexcavator. Acest utilaj dispune de 2 tipuri de cupe, una pentru incarcare si alta pentru sapaturi, care poate acea dimensiuni variate, dar nu mai mari de 1 metru si care are o putere destul de mare astfel incat sa patrunda cu putere in orice tip de sol.

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord