Tu cum iti alegi produsele de ingrijire personala?

Tu cum iti alegi produsele de ingrijire personala?


Pentru a arata cat mai bine, un barbat trebuie sa se ingrijeasca in permanenta de aspectul sau fizic. Aproape toti barbatii merg la frizerie pentru a isi ingriji podoaba capilara, barba sau mustata.

Exista numeroase controverse in ceea priveste ingrijirea personala la un barbat. Noile trenduri si obiceiuri i-au “obligat” pe multi barbati sa-si imbunatateasca imaginea personala. Din ce in ce mai multi recurg la cele mai bune produse ingrijire barbati, pe care le gasesc intr-un magazin specializat in ingrijirea personala.

Cele mai bune produse pentru barbierit pot fi gasite pe www.thebarber-shop.ro si apartin unor branduri renumite precum Percy Nobleman, Noberu of Sweden sau Dapper Dan. Cei de la The Barber Shop considera ca podoaba capilara si barba unui barbat sunt atuuri esentiale pentru ca un barbat sa creeze o prima impresie puternica si sa-si scoata in evidenta trasaturile.

Un barbat ingrijit va atrage cu siguranta privirile femeilor.

La unii barbati parul sta bine si daca este tuns scurt si daca este lasat sa creasca mai lung, insa, la altii parul trebuie ingrijit constant si sunt nevoiti sa foloseasca un anumit tip de ceara de par care sa le ofere o fixare sigura si de durata. Pentru toti barbatii care se cconfrunta cu aceasta problema, cei de la Barbering recomanda pomada, un produs realizat din substante grase care ofera o fixare puternica si in functie de preferinte un anumit nivel de luciu sau de mat.

Pentru cei a caror cea mai mare comoara este barba, pe The Barber Shop gasim cele mai bune produse din categoria sampon de barba. Acest produs va mentine barba curata si fina la atingere. Produsele din categoria ulei de barba se aplica dupa ras pentru a evita neplacutele mancarimi si iritatii.

Asadar, pentru a fi cu adevarat un barbat distins, ingrijeste-ti corect aspectul fizic si urmeaza sfaturile si indicatiile expertilor, devenind un model pentru tine si pentru cei din jurul tau.

1 comment

Add yours
  1. 1
    Ioana

    Sotul meu foloseste produse de la Dear Barber si Men Rock. Le-a gasit pe un site si de atunci mereu isi comanda cate ceva de acolo. 🙂 ( site-ul este mentime.ro)

+ Leave a Comment

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord