TotalSoft și Charisma își extind prezența la nivel internațional

TotalSoft și Charisma își extind prezența la nivel internațional


  • TotalSoft îl numește pe Tom Stankiewicz în funcția de Financial Services Executive Director
  • Compania va deschide până la finalul anului un birou la Frankfurt, pentru deservirea companiilor din domeniul financiar

 

București, 12 octombrie 2017 – TotalSoft, unul dintre cei mai importanți furnizori de ERP și soluții software financiare, parte a companiei inovatoare Logo Software (Logo), adoptă noi măsuri strategice vizând extinderea prezenței Charisma pe piețele financiare internaționale. Astfel, compania îl numește pe Tom Stankiewicz în funcția de Financial Services Executive Director și deschide un birou în zona Frankfurt.

Tom Stankiewicz va coordona divizia Financial Services a TotalSoft, alcătuită din account manageri, program manageri, consultanți tehnici și de business, cu sediul la București și Frankfurt. Acesta va fi responsabil cu gestionarea portofoliului de clienți locali și internaționali, ce activează în domeniul financiar și industria de leasing.

“Strategia noastră se concentrează pe dezvoltarea produselor Charisma și accesarea acestora de către cât mai multe companii internaționale. Vom face investițiile necesare atât în echipă, cât și în produsele Charisma, esențiale pentru dezvoltarea noastră. Noul birou de la Frankfurt, poziționat strategic în centrul piețelor financiare europene, va juca un rol semnificativ în promovarea și implementarea în continuare a soluțiilor Charisma, în special în UE și în țările scandinave. Ne bucură să îl avem pe Tom și sunt încrezător că împreună vom reuși să facem Charisma Leasing una dintre printre primele trei soluții la nivel global”, a declarat Onder Eren, CEO TotalSoft.

Tom Stankiewicz aduce peste 15 de ani de experiență în domeniul serviciilor financiare, ocupând anterior funcții de management în mai multe companii internaționale, precum Sopra Banking Software, TSYS International și Atos Worldline GmbH. Acesta deține o diplomă de masterat în informatică și administrarea afacerilor de la Universitatea Tehnică din Darmstadt, Germania. În cadrul TotalSoft, Tom Stankiewicz va fi responsabil de vânzări, key account management și livrarea de produse pentru industria financiară.

TotalSoft a fost achiziționată în toamna anului trecut de către Logo, cel mai mare furnizor independent de software din Europa de Sud-Est, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe piețele internaționale.

În prima jumătate a anului, Logo a înregistrat venituri consolidate în valoare de 116,94 milioane lire turcești, din care 30% reprezintă cifra de afaceri a TotalSoft.

Despre TotalSoft

TotalSoft este unul dintre cei mai importanți furnizori regionali de sisteme informatice de business (ERP, HCM, CRM, DM și BI) și unul dintre jucătorii de top la nivel mondial pe parte de soluții financiare și de leasing. În prezent, TotalSoft are o echipă de 470 de angajați și proiecte în 46 de țări, pe patru continente.

KPMG clasează Charisma Leasing drept una dintre primele 10 soluții software de leasing la nivel mondial. Soluția a fost aleasă de mai multe grupuri importante de leasing, cum ar fi Deutsche Leasing, Raiffeisen Leasing, BNP Paribas și Volvo Financial Services, ca soluție standard de grup, care sprijină operațiuni multinaționale.

TotalSoft face parte din Logo Yazılım A.Ş (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia. Cu o experiență de peste 30 de ani, Logo este una dintre companiile de software cu cea mai rapidă dezvoltare, oferind soluții și servicii inovatoare prin intermediul a peste 800 de parteneri. Compania este prezentă pe 45 de piețe internaționale și deservește peste 85.000 de clienți din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia. Logo este prima companie publică de IT din Turcia și are o capitalizare de piață de peste 400 milioane de dolari.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați: totalsoft.ro; charisma.ro and logo.com.tr/en

+ There are no comments

Add yours

*

Acest formular vă colectează numele, e-mailul și conținutul, astfel încât să putem urmări comentariile plasate pe site. Pentru mai multe informații, consultați politica noastră de confidențialitate, unde veți primi mai multe informații despre unde, cum și de ce stocăm datele dvs.

DA, sunt de acord